Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Etteplan toteutti ALD Yhteiskäyttö-palvelun

ReferenssiYritysten autot yhteiskäyttöön mobiilisovelluksen avulla. 

Auton omistaminen on murroksessa, sillä omistamisen sijaan on koko ajan yleisempää hankkia kulkuneuvo käyttöön tarpeen tullen. Sama trendi on nähtävissä yritysautoilussa, missä autoilun joustavuutta venytetään uusiin mittoihin. Etteplanin ALD Automotivelle toteuttama ALD Yhteiskäyttö -palvelu on vastaus yritysautoilun muuttuneisiin tarpeisiin. Yhteiskäyttö on eräänlainen yritysmaailman car sharing –palvelu, jossa työtiimit voivat hankkia työajoa varten yhteisen auton ja koordinoida sen käyttöä mobiilisovelluksen avulla. ALD Yhteiskäyttö on suunniteltu ensisijaisesti työajoon, mutta Plus-palvelu mahdollistaa myös yksityiskäytön työntekijän vapaa-ajalla vaikkapa viikonloppureissun ajaksi. Sovelluksen varauskalenterissa voi määrittää ajat työajolle ja vapaa-ajan käytölle.

ALD Yhteiskäyttö -palvelu laittaa autokannan tehokkaammin käyttöön ja tarjoaa yritykselle selkeitä kustannussäästöjä sekä reaaliaikaisen käyttöasteraportin. Lisäksi yhteiskäyttö on ympäristöystävällisempi valinta. Etteplan on toteuttanut palvelun taustajärjestelmät sekä mobiilisovelluksen ja web-käyttöliittymän.

Helppokäyttöinen palvelu – IoT-teknologia ennakoi huoltotarvetta. 

Yhteiskäyttö toimii mobiilisovelluksen avulla, josta voi rekisteröitymisen jälkeen kätevästi varata sopivan auton käyttöön. Auton saa varattua ja palautettua helposti kartassa näkyvään paikkaan, eikä käyttöön tarvita edes avaimia. Ovet avautuvat sovelluksen avulla ja auto käynnistyy start-napista.

Yhteiskäyttöpalvelussa kulujen jakaminen hoituu sähköisesti automatisoidun prosessin avulla. Palvelun avulla yrityksiltä vapautuu aikaa työläästä kirjanpidosta, kun niiden ei tarvitse enää erikseen huolehtia matkalaskujen paperikuiteista tai kilometrikorvauksista.

Auton käyttäjän ei tarvitse huolehtia muusta kuin auton tankkauksesta tai latauksesta, sillä älykäs IoT-teknologia ennakoi huoltotarvetta. Palvelun käyttäjä voi keskittyä ajamiseen, sillä ALD Automotive hoitaa kaikki huoltotoimenpiteet ja varmistaa auton siisteyden käyttäjien puolesta.

Lue palvelusta lisää ja katso video: https://yhteiskaytto.fi/

ALD Automotive on johtava huoltoleasingalan asiantuntijayritys Suomessa. Johtava markkina-asema on saavutettu vastaamalla asiakkaiden tarpeisiin ja tarjoamalla kilpailukykyinen ratkaisu yritysten autokantojen omistamiseen ja hallinnointiin. ALD Automotive toimii yli 40 maassa ja sen hallinnoitava autokanta on maailmanlaajuisesti yli miljoona ajoneuvoa. ALD Automotive on maailman kolmanneksi suurin yritysautojen huoltoleasingpalveluita tuottava yritys ja Suomessa autoleasingpalvelu aloitettiin jo vuonna 1979.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Etteplan logo

Tiedot

Tilaaja: ALD Automotive

Lisätietoja

Yritysprofiili Etteplan kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
IoT
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Omat tagit

ennakoiva huolto
ALD Yhteiskäyttö
Ux design
jakamistalous

Siirry yrityksen profiiliin Etteplan kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Etteplan - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Etteplan - Muita referenssejä

Etteplan - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia