Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Etelä-Savon maakunta: Tietohallinnon valmistelustrategia maakunta-uudistuksen tueksi

ReferenssiHuld toteutti maakunta-uudistuksen tueksi Etelä-Savon maakunnalle tietohallinnon valmistelustrategian kuvaamaan maakunnan ICT-ratkaisujen tavoitetilaa sekä linjauksia niiden saavuttamiseksi.

Maakuntauudistuksessa on hyvin tärkeää huomioida muutokset tietohallinnon kannalta. Huld pyydettiin selvittämään Etelä-Savon maakunnan tietohallinnon toiminnassa ja organisoinnissa huomioon otettavia asioita, jotta maakunnan tietohallinnon muodostaminen tapahtuisi mahdollisimman mutkattomasti.

"Huld tarjosi kompaktia kokonaisuutta ja heillä oli hyvä näkemys meidän tarpeista", kommentoivat Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän tietohallintojohtaja Merja Ikäheimonen sekä maakuntauudistuksen ICT-projektipäällikkö Jukka Mielonen Etelä-Savon maakuntaliitosta.

Maakunnan tavoitteena helppokäyttöiset digitaaliset palvelut

Etelä-Savon maakunnan tavoitteena on tarjota asukkailleen kattavat ja helppokäyttöiset digitaaliset palvelut, jotka tuotetaan laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Maakunta haluaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja heillä tulee olla jatkuvasti käytössä ajantasainen tilannekuva tuotettujen palveluiden vaikuttavuudesta, kustannuksista ja laadusta. ICT-palveluiden sekä digitaalisten ratkaisujen avulla halutaan varmistaa asiakastyytyväisyys ja yhtenäinen palvelukokemus. Etelä-Savon maakunnalle on myös hyvin tärkeää, että palveluiden tietoturva ja tietosuoja eivät vaarannu muutoksen aikana missään vaiheessa.

"Maakunnan tietohallinnon tärkein tavoite on tuottaa tulevalle maakunnalle toimivat, laadukkaat ja kustannustehokkaat palvelut yhteistyössä toiminnan kanssa", kommentoi Merja Ikäheimonen.

Nykytilan selvitys maakuntaan siirtyvien organisaatioiden haastatteluilla

Nykytilan selvittämiseksi ja strategian laatimista varten haastateltiin useita henkilöitä maakuntaan siirtyvistä organisaatioista. Haastatteluissa otettiin huomioon laajasti strategian eri osa-alueita ja esille nousivat esimerkiksi tietohallinnon resurssointi, palvelutuotannon jatkuvuus ja tietoturvan huomiointi. Haastatteluiden pohjalta saatiin selkeä nykytilanteen kuvaus, jonka avulla voitiin asettaa realistisia tavoitteita maakunnan tietohallinnon organisoitumiselle.

"Pienryhmähaastatteluilla pystyttiin tehokkaasti varmistamaan eri osapuolien näkemysten huomioon ottaminen strategian valmistelussa", kommentoi Huldin tietoturva-asiantuntija Olli Pitkänen.

Huldin palvelu toimi ”avaimet käteen” -periaatteella

Tuloksena syntyi tietohallinnon valmistelustrategia kuvaamaan maakunnan ICT-ratkaisujen tavoitetilaa sekä linjauksia niiden saavuttamiseksi. Raportissa huomioitiin tietohallinnon keskeiset linjaukset, organisointi, jatkuvuudenhallinta ja tarvittavat toimenpiteet.

"Valmistelun avulla saimme selkeän kokonaiskuvan tulevasta maakunnasta. Yhteistyö oli erinomaista alusta saakka. Palvelu toimi ”avaimet käteen” -periaatteella", kommentoi Jukka Mielonen.

Suosittelija:

Huld tarjosi kompaktia kokonaisuutta ja heillä oli hyvä näkemys meidän tarpeista.

Merja Ikäheimonen, tietohallintojohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Huld Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Etelä-Savon maakunta

Lisätietoja

Yritysprofiili Huld kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Toimialakokemus

Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

Älykäs liiketoiminta
Digitaalinen turvallisuus
Digitaalisen muutoksen johtaminen

Siirry yrityksen profiiliin Huld kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Huld - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Huld - Muita referenssejä

Huld - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia