Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Etätyö on ekoteko

BloggausViime viikolla vietettiin energiansäästöviikkoa. Suomen hallitusohjelmaan on kirjattu toimenpiteet kasvihuonepäästöjen hillitsemiseksi ja syyskuun lopulla ruotsalaisen Greta Thunbergin johdolla nuoret ympäri maailman vaativat, että maailma on pelastettava ilmastonmuutokselta. IT-talon tulee kohdella työntekijöitään hyvin, tehtävä vihreitä valintoja ja tarjottava mielenkiintoinen työympäristö.

Viime viikon energiansäästöviikko viestii meitä kaikkia koskettavista asioista: kuinka energiaa ja materiaaleja järkevästi käyttämällä vähennämme hiilidioksidipäästöjä ja muita toimintamme ympäristövaikutuksia. IT-taloissa helposti keskitytään omaan kuplaan, on kiire ratkaista omia ja asiakkaan digikriisejä.

”Jos uusimpaan tutkimukseen on uskominen, suomalaiset nuoret ammattilaiset haluavat töihin vastuullisiin yrityksiin. Vastuullisuus tarkoittaa, että työnantaja kohtelee työntekijöitään hyvin ja tarjoaa mielekkään työympäristön ja -kulttuurin ja se vastaa nuoren omia arvoja.”, kirjoittaa toimittaja Tuula Laatikainen Tekniikka & Talous- julkaisussa.

Lue koko blogi

Pinterest
Sininen Meteoriitti Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Sininen Meteoriitti kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Sininen Meteoriitti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sininen Meteoriitti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sininen Meteoriitti - Muita referenssejä

Sininen Meteoriitti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia