Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Etäpalvelun avulla asiakkaan aikaa ja vaivaa säästäen

Referenssi

Heltin toiveet toteutuivat Benemenin avulla

Kun myyjä pystyy täyttämään ostajan tärkeimmät toiveet, kumpikin osapuoli tuntee onnistumisen tunteita. Näin kävi tarinassa, jossa pääosissa ovat Heltti ja Benemen.

95 %

asiakkaista ovat ajatus- ja tietotyöläisiä

8

Helttilää ympäri Suomea

76 %

vastaanotoista hoidetaan Heltissä diginä

Työterveyspalveluihin keskittyvä Heltti on Benemenin tapaan edelläkävijä omalla toimialallaan. Heltin toiminta-ajatuksena on keskittyä yritysten henkilöstön hyvinvointiin ja sen seurauksena yli 60 prosenttia tarjotuista palveluista on ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa.

Heltin ja Benemenin yhteinen tarina alkoi keväällä 2017, kun Benemenin Account Executive Janne Ruskovaara soitti Helttiin ja kyseli yrityksen kommunikaatiopalveluiden tilaa.

Soiton ajoitus osui varsin sopivaan kohtaan, sillä Heltillä käytössä ollut palvelu ei täysin vastannut yrityksen toiveita. Puhelun aikana syntyikin hedelmällinen keskustelu yrityksen kokonaisvaltaisesta palvelutarpeesta kommunikaation saralla.

Tärkeimmät toiveet…

Kun Helttiä vertaa toisiin työterveyshuollon palveluntarjoajiin, yksi merkittävä ero on se, että työterveyshoitaja arvioi hoidon tarpeen etäyhteyden avulla. 65 prosenttia tapaamisista asiakkaiden kanssa tehdään asiakkaan aikaa ja vaivaa säästäen etäpalveluna puhelimella, chatilla tai videoyhteydellä.

Heltissä käytetään Applen Mac-tietokoneita ja iPhoneja. Ikävä kyllä, asiakaspalvelun käytössä ollut ratkaisu ei toiminut toivotuilla tavalla macOS-käyttöjärjestelmässä. Kun operaattorisopimuksetkin olivat umpeutumassa, vaihtaminen entistä parempaan kommunikaatioratkaisuun oli helppoa.

”Heltille oli tärkeintä saada käyttöön palvelu, jossa palvelusarjoihin kirjautuminen matkapuhelimella onnistuu ongelmitta. Tämän lisäksi oli tärkeää saada kattava raportointi ja painotimme myös mahdollisuutta laajentaa palveluita tarpeen mukaan”, Heltin työterveyshoitajien coachina toimiva Kaisa Ojala kertoo.

 

…toteutuivat Benemenin pilvipalvelulla

 Benemen vakuutti Heltin osaamisellaan. Ennen kauppojen sopimista Benemen todisti palvelujensa toimivuuden ja korkean laadun käytännön demoilla ja testauksella sekä Heltin toimialalta saaduin referenssein.

Yrityksen kaikki kommunikaatiotapahtumat kattava raportointipalvelu on helpottanut henkilöresurssien suunnittelua. Raportointitiedon ansiosta resurssointiin on saatu lisää ketteryyttä, koska ruuhkiin voidaan reagoida nopeasti.

Benemenin pilvipalvelu tukee Heltin edistyksellistä toimintatapaa erinomaisesti. Heltin etäpalvelu, Helttilinja, on toteutettu Benemenin pilvipalvelun avulla. Yritys käyttää Benemenin matkapuhelinliittymiä ja asiakaspalvelun palvelusarjoihin voi kirjautua matkapuhelimella, kuten Heltissä toivottiin. Puheluiden älykkään reitityksen avulla myös vastausajat ovat lyhentyneet.

Benemenin palvelu skaalautuu asiakkaan tarpeen mukaan ja käyttäjiä palveluun voi lisätä helposti käyttäjätunnuksia lisäämällä.

Kun verrataan Heltin luettelemia toiveita ja Benemenin toteuttamaa ratkaisua, voimme todeta, että tälläkin tarinalla on onnellinen loppu.

 

Voimmeko auttaa organisaatiotasi parantamaan asiakaskokemusta ja laskemaan kustannuksia? Autamme mielellämme! Ota yhteyttä meihin täältä

Pinterest
Referenssin infoboxi
Benemen logo

Tiedot

Tilaaja: Heltti
Ajankohta: 2017 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Janne Ruskovaara janne.ruskovaara@benemen.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Benemen kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Omat tagit

asiakaspalvelu
Etätyö
etäpalvelu

Siirry yrityksen profiiliin Benemen kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Benemen - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Benemen - Muita referenssejä

Benemen - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia