Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Estä liiketoimintanne riskit prosessien automatisoinnilla

BloggausTökkiikö liiketoiminnassanne jokin solmukohta? Eikö liiketoimintaprosessejanne ole vielä mallinnettu? Kuluuko aikaa edelleen manuaaliseen työhön, vaikka kehittämiseen pitäisi satsata enemmän? Monen yrityksen toiminta pyörii yhä näin 2010-luvun loppupuoliskolla aikaansa jäljessä, vaikka mahdollisuuksia olisi vaikka mihin.

Lue tästä blogiartikkelista, millaisia riskejä prosessien digitalisoinnilla voi estää ja millaisia hyötyjä sen avulla on mahdollista saavuttaa!

Mistä prosessien automatisoinnissa on kyse?

Liiketoimintaprosessien automatisoinnin tavoitteena on paitsi automatisoida prosesseja, mutta myös yksinkertaistaa ja selkeyttää niitä. Automatisointi onkin keskeinen osa nykyaikaisen yrityksen strategista työkalupakkia. Digitalisaation myötä enää ei tyydytä vain prosessien uudelleensuunnitteluun, vaan haetaan automaatiota ja tehokkuutta.

Digitalisoinnissa on hyvä lähteä liikkeelle automatisoimalla rutiininomaisia, toistuvia tehtäviä, minkä myötä paitsi manuaalista työtä sekä virheitä pystytään vähentämään. Eikä pelkästään kannata keskittyä vain nykyisten prosessien muuttamiseen automaattisiksi, vaan myös parantaa ja kehittää niitä. Siten on mahdollista saavuttaa kilpailuetua koko liiketoiminnalle.

Pinterest
Alfame logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Alfame kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

prosessien automatisointi
Liiketoimintaprosessien kehittäminen

Siirry yrityksen profiiliin Alfame kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Alfame - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Alfame - Muita referenssejä

Alfame - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia