Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Erste Group käyttää Axwayn API-hallintaa yleisen näkyvyyden parantamisessa

Referenssi

Erste Group

Erste Group Bank AG on Itävallan ensimmäinen säästöpankki. 44 692 työntekijää palvelee 16,0 miljoonaa asiakasta 2 071 konttorissa 7 maassa. Erste Group on yksi Keski- ja Itä-Euroopan suurimmista rahoituspalvelujen tarjoajista.

Erste Group tarvitsi koko organisaation kattavan API-strategian, joka olisi linjassa sen liiketoimintatavoitteiden kanssa. Heidän oli otettava huomioon kunkin pankkilaitoksen itsenäinen luonne kussakin maassa. Joissakin tapauksissa maalla itsellään oli erilaiset vaatimukset API:iden käyttöönotolle osana PSD2-säännöksiä. Toisissa tapauksissa pankkiyrityksellä itsellään oli erilaiset liiketoimintastrategian tavoitteet ja toimialat, jotka valvoisivat API:ita organisaation näkökulmasta. Kullakin pankkiryhmällä oli myös omat IT-järjestelmänsä ja -arkkitehtuurinsa.

Yksi Erste Groupin tärkeimmistä paineista oli nopeuttaa APIen kehittämistä ja samalla varmistaa, että kukin maakohtainen pankkiyhtiö voi säilyttää itsenäisyytensä.

Tässä keskeisiä etuja, joita Erste Group on saanut Axway Amplify API Management -ratkaisun avulla:

- Yleinen hallinta ja näkyvyys: Yhtenäinen kehittäjäportaali kaikille pankeille, joka tarjoaa näkemystä API-käyttöönoton malleista.

- Maiden ja konsernin laajuiset API-käyttöönotot: Amplifyn käyttäminen konsernin keskushubina tarkoittaa, että jokainen maa voi luoda omia API-rajapintojaan ja jakaa niitä API-yhdyskäytävän kautta. Näin kaikki APIt ohjautuvat keskitetyn API-hallinta-alustan kautta.

- Turvallisuus: Axwayn API-hallinta on auttanut pankkikonsernia varmistamaan, että käytössä on korkeat turvakontrollit. Erste Bank käyttää Amplifyn käytettävissä olevia tietoturvaominaisuuksia, esimerkiksi viestien validointia, todennusta ja pääsynvalvontaa, identiteetin levittämistä, digitaalisia allekirjoituksia ja salausta.

- Tukea asiakkaita ja kolmannen osapuolen kehittäjiä: Useammassa kuin yhdessä maassa toimiville konsernin asiakkaille kehittäjäportaali nopeuttaa Erste Groupin API-rajapintojen integroimista heidän työnkulkuihinsa. Uusia tuotteita rakentavilla itsenäisillä kehittäjillä on paremmat mahdollisuudet skaalata tarjontaansa kaikilla Erste-alueilla. Tämä voi lisätä kehitysnopeutta uusien API-tuotteiden julkaisemiseksi.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Axway logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Axway kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Axway kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Axway - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Axway - Muita referenssejä

Axway - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia