Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Epilepsialiiton verkkopalvelu: Nopeasti, laadukkaasti, vaiheistetusti

ReferenssiKun verkkopalvelu halutaan uudistaa nopealla aikataululla, joutuu monesti tinkimään laadusta. Sisältö voi jäädä pitkäksi aikaa suppeaksi eikä tarjoa käyttäjälle suunniteltuja etuja.


Epilepsialiitolla oli verkkopalvelu-uudistuksessa tiukka aikataulu. Neuvottelumenettelyllä toteutetussa kilpailutuksessa Ch5 Finland Oy valittiin uuden sivuston tekniseksi toimittajaksi. Verkkopalvelun alustana on Liferay Portal 6.2 Community Edition -julkaisujärjestelmä, joka on ratkaisuna kustannustehokas Epilepsialiitolle. Lisäksi alusta tarjoaa mahdollisuudet toteuttaa teknisesti liiton ja sen jäsenyhteisöjen tarvitsemat toiminnallisuudet ja jäsenpalvelut.

Uudistuksen organisatorisena tavoitteena oli saada aikaan ennakkoluuloton toimintakulttuurin muutos sähköisen kanavan monipuolisia mahdollisuuksia hyödyntäen.
Alustan tarjoamien mahdollisuuksien ja Ch5:n oman osaamisen yhdistelmä mahdollisti Epilepsialiiton tavoitteiden kustannustehokkaan toteutumisen. Projektissa syntyi käyttäjälähtöinen, informatiivinen, osallistava ja verkostoja kehittävä verkkopalvelukokonaisuus.

Uudistus julkistettiin vaiheittain. Ensimmäinen ja tärkein vaihe julkistettiin syyskuussa 2015 vain kuuden viikon kuluttua kilpailutuksesta.

Liiton uuden ilmeen sovitus Liferay-portaalin teemaksi toteutettiin iteratiivisesti. Portaalin käyttöönotossa päähuomio oli tavallisen sisällön työkaluissa – sisältörakenteet, uutiset nostot, listat ja haku – siis välineet, jolla sisältöä luodaan ja järjestellään. Sisällön muokkaus ja uusiminen olivat suuri työ, joka alkoi jo kesällä ja jatkui julkistamisen jälkeen. Verkkopalveluhan ei koskaan ole valmis, vaan sisältöä on ylläpidettävä ja kehitettävä, jotta se pysyy ajankohtaisena.

Projektissa asiakkaan rooli on keskeinen. Ilman määrätietoista ja suunnitelmallista sisältötyötä uudistus olisi jäänyt vain tekniseksi kasvojen kohotukseksi.
Toinen vaihe jäsenyhteisöjen osallistavien toimintojen ja palvelujen toteutuksessa julkaistiin syksyn lopussa. Jatkokehityksen suuntaviivat tähtäävät jo nyt pidemmälle tulevaisuuteen, kestävän elinkaaren varmistamiseksi.

Mikä Epilepsialiitto?

Epilepsialiitto on valtakunnallinen potilas- ja kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on avoin ja asiallinen suhtautuminen epilepsiaan sekä epilepsiaa sairastavien laadukas hoito ja kuntoutus. Liiton toimintamuotoina ovat vaikuttaminen, tiedotus, kuntoutus ja järjestötoiminnan kehittäminen. Paikallistoiminta tapahtuu 24 paikallisyhdistyksessä, joihin kuuluu noin 7000 jäsentä. Kaikkiaan eriasteista epilepsiaa sairastaa Suomessa noin 56.000 henkilöä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Planeetta Internet Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Epilepsialiitto
Ajankohta: 2015 - 2016
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kaija Lindström

Lisätietoja

Yritysprofiili Planeetta Internet kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
Toteutustyö

Omat tagit

Liferay

Siirry yrityksen profiiliin Planeetta Internet kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Planeetta Internet - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Planeetta Internet - Muita referenssejä

Planeetta Internet - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia