Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

eOPS - Helsingin koulujen opetussuunnitelma Wordpress-verkkopalveluna

ReferenssiHelsingin opetussuunnitelma digitaalisena palveluna

Helsingin opetussuunnitelma on Helsingin sivistystoimen digitaalinen palvelu. Se on osa koulua, jossa oppiminen nähdään avoimena, joustavana ja yhteisöllisenä. Kaikki tilat ovat oppimisen tiloja ja teknologia sulautuu luontevaksi osaksi oppimisympäristöä.

Suunnittelimme ja toteutimme digitaalisen palvelun kaikille helsinkiläisille: Opettajille työkaluksi, ja jokaiselle oppilaalle ja vanhemmalle paikaksi tutustua opetussuunnitelmaan. Palvelussa on julkaistu yleinen Helsingin opetussuunnitelma, sekä jokaisen Helsingin 120 koulun opetussuunnitelma.I

Suunnittelimme palvelun yhdessä Helsingin Opetusviraston kanssa. Toteuttamaamme kokonaisuuteen kuului visuaalinen ilme, hankkeen kuvitukset, ja digitaalinen palvelu konseptisuunnittelusta tekniseen toteutukseen.

Digitaalinen opetussuunnitelma

Opetussuunnitelman uudistaminen on on iso ja vaativa prosessi varsinkin Helsingissä, jossa kouluja on yli 120. Sen parissa työskentelee satoja ihmisiä sekä opetusvirastosta että kouluista. Opetussuunnitelma uudistetaan kymmenen vuoden välein, joten E-OPS palvelee siis vähintään yhtä kauan.

OPS:in toteuttaminen digitaalisena palveluna mahdollisti selkeän työskentelyprosessin opetussuunnitelman valmisteluvaiheessa ja julkaisussa, ja loppukäyttäjälle helpon kanavan tiedon ja sisältöjen hyödyntämistä varten.

WordPress & avoin lähdekoodi

Palvelu on toteutettu WordPress-alustalle, jonka päälle on luotu täysin palvelun oma hallintapaneeli 120 helsinkiläistä koulua varten. Räätälöidyn hallintapaneelin kautta koulut pääsevät muokkaamaan suoraan omaa koulukohtaista opetussuunnitelmaansa yleisen OPS:in päälle selkeällä ja helpolla tavalla. Näin E-OPS palveluun luodaan jokaisen helsinkiläisen koulun oma opetussuunnitelma.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Agenda Helsinki oy logo

Tiedot

Tilaaja: Helsingin kaupunki
Ajankohta: 2015 - 2016
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anssi Kokkonen, info@agendahelsinki.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Agenda Helsinki kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

Open source
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Agenda Helsinki kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Agenda Helsinki - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Agenda Helsinki - Muita referenssejä

Agenda Helsinki - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia