Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Uusi suunta kohti eettistä ja arvopohjaista päätöksentekoa

ReferenssiEntteri halusi saada henkilöstönsä keskustelemaan yrityksen arvoista ja siitä, miten nämä arvot saataisiin sisällytettyä yrityksen liiketoimintaan. Yrityksessä haluttiin toimia vastuullisesti ja arvopohjaisesti, mutta vielä oli hieman epäselvää, miten arvoja toteutettaisiin käytännössä.

Entteri on terveydenhuollon tietojärjestelmätoimittaja, jonka pilvipohjaista AssisDent-potilastietojärjestelmää käytetään yksityisessä suun terveydenhuollossa. Yritys toimii Suomessa ja pyrkii laajentamaan toimintaansa ulkomaille.

”Kaikki tiimimme jäsenet haluavat vaikuttaa maailmaan myönteisesti. Päivittäiset tehtävät kuitenkin vievät helposti mukanaan ja suurempi kuva unohtuu”, toteaa Entterin toimitusjohtaja Ville Tuominen.

Perustan luominen eettisemmälle ja kestävämmälle tulevaisuudelle

Projektin tavoitteena oli tukea Entterin liiketoimintaan ja henkilöstön tarpeisiin liittyvää päätöksentekoa. Gofore hyödynsi projektissa uutta Good Growth -liiketoimintamallia saadakseen tietoa siitä, mitä Entterin työntekijät ajattelevat organisaatiossa tapahtuvasta arvopohjaisesta päätöksenteosta. Tarkoituksena oli myös tutustua henkilöstön näkemyksiin siitä, millaisia yhteiskunnallisia vaikutuksia sillä olisi, jos yritys laajentaisi toimintaansa ulkomaille.

”Goforen asiantuntijat fasilitoivat yrityksemme laajemmista yhteiskunnallisista vaikutuksista käytyä keskustelua hyvin harkitulla tavalla. He onnistuivat lisäämään tietoisuuttamme päivittäisten päätöstemme eettisistä vaikutuksista”, Tuominen jatkaa.

Goforen Good Growth -työpajan avulla:

1) Lisättiin tietoisuutta arvojen ja eettisten periaatteiden vaikutuksesta suunnitteluun ja yhteiskuntaan

2) Pohdittiin yrityksen YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin liittyviä arvoja ja tavoitteita

Nämä harjoitukset loivat perustan toimenpiteille, joiden avulla voidaan siirtyä arvopohjaiseen päätöksentekoon. Lisäksi työpaja lisäsi työntekijöiden ymmärrystä siitä, miten tuotetta voitaisiin käyttää uusilla ja tuntemattomilla markkina-alueilla. Työpajassa myös keskusteltiin mahdollisista riskeistä, kuten siitä, pystyisikö joku aiheuttamaan tuotteella vahinkoa joillekin ihmisryhmille.

”Tavoitteellisessa organisaatiossa kannattaa aina käyttää hieman aikaa positiivisesta kasvusta keskustelemiseen,” Tuominen toteaa lopuksi.

 

Tietoisuutta Entterin liiketoiminnan yhteiskunnallisesta vaikuttavuudesta

Vuonna 2021 Gofore ja Entteri tekivät yhteistyötä ymmärtääkseen, miten arvot ja eettiset periaatteet voitaisiin sisällyttää Entterin suunnitteluun ja päätöksentekoon. Yhteisprojekti motivoi organisaatiota lisäämällä tietoisuutta sen tuotteiden ja palvelujen yhteiskunnallisista vaikutuksista ja auttoi ymmärtämään henkilöstön ja organisaation kestävään kehitykseen liittyvät roolit.

Gofore auttoi Entteriä käynnistämään keskustelun arvoista ja eettisistä periaatteista Gofore Good Growth -tarjonnan avulla. Projektissa hyödynnettiin Goforen palvelumuotoilumenetelmiä, eettistä suunnittelutapaa sekä Good Growth -teemoja ihmiset, luonto ja liiketoiminta.

Suosittelija:

Goforen asiantuntijat fasilitoivat yrityksemme laajemmista yhteiskunnallisista vaikutuksista käytyä keskustelua hyvin harkitulla tavalla. He onnistuivat lisäämään tietoisuuttamme päivittäisten päätöstemme eettisistä vaikutuksista.

Ville Tuominen, CEO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Gofore Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Entteri
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Riikka Vilminko-Heikkinen, 044 528 5181, riikka.vilminko-heikkinen@gofore.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Gofore kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

eettisyys

Siirry yrityksen profiiliin Gofore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gofore - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Gofore - Muita referenssejä

Gofore - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia