Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Enter Ruutuvihko

Video

Tietojenkäsittelyn älykäs automatisointi

Enter Ruutuvihko poistaa manuaalista työtä käyttäjätunnusten elinkaarenhallinnassa ja ylläpidossa. Se varmistaa käyttäjille oikeat pääsy- ja käyttöoikeudet sekä parantaa organisaatiosi tietoturvaa. Palvelu tukee sekä paikallisia että pilviympäristöjä.

Keskitetty identiteetin- ja pääsynhallinta 

Keskitetty identiteetin- ja pääsynhallinta varmistaa halutuille käyttäjille roolinsa mukaiset pääsy- ja käyttöoikeudet järjestelmiin ja tietoihin. Tietoturvan vahvistamisen lisäksi Enter Ruutuvihko -käyttäjätunnusautomaatiopalvelu poistaa merkittävästi manuaalista työtä sekä yksinkertaistaa ja tehostaa näin käyttäjätunnusten elinkaaren hallinnointia ja ylläpitoa. Tietojen tallennus ja ylläpito tehdään vain kerran, ja tarvittavat tiedot siirtyvät automaattisesti muihin järjestelmiin.

- Käyttäjätunnusten koko elinkaaren hallinta (tunnuksen luonti, muutokset, sulkeminen ja poistaminen) dokumentoidun prosessin mukaisesti.

- Keskitetty identiteetin- ja pääsynhallinta parantaa tietoturvaa poistamalla manuaalisesta työstä johtuvia virheitä.

Satoja tuhansia automaattisesti käsiteltyjä käyttäjätunnuksia

Enter Ruutuvihko on tehokas integraatio- ja automaatiopalvelu käyttäjätunnusten ja käyttöoikeuksien hallintaan. Se soveltuu kaikille organisaatioille riippumatta niiden koosta, toimialasta, käytetyistä tietojärjestelmistä tai hallinnoitavien käyttäjätunnusten ja asiakirjojen määrästä. Enter Ruutuvihko -palvelu sovitetaan aina asiakkaan järjestelmiin, työtapoihin ja prosesseihin, ja sen vakioitu käyttöönotto on kevyt ja nopea.

Yrityksistä soteen

Ensimmäinen Enter Ruutuvihko -asiakastoteutus tehtiin jo vuonna 2016. Palvelua on kehitetty alusta alkaen aktiivisesti ratkaisemalla asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita ja haasteita. Asiantuntijoillamme on vankka kokemus ja osaaminen erilaisten toimialojen vaatimusten sekä toisinaan yllättävienkin integraatioiden ratkaisemisesta.  

Kymmenittäin jo toteutettuja integraatioita 

Enter on toteuttanut laajasti erilaisia rajapinta- ja integraatioratkaisuja moniin yleisesti käytössä oleviin järjestelmiin. Enter Ruutuvihko-palvelun automatisaatio-ominaisuudet tulevat parhaiten esille juuri monisäikeisissä IT- ja liiketoimintaympäristöissä. Oheisessa kuvassa näet joitakin jo toteutettuja integraatioratkaisuja – voit myös ehdottaa meille omaan organisaatioosi sopivaa toteutusta.

Vakioitu käyttöönotto 

Valmiit käyttöönottoratkaisut yrityksille, julkishallinnolle ja oppilaitoksille. Enter Ruutuvihko aloituspaketti sisältää Ruutuvihko-raportointimoduulin lisäksi vakiona tuen yleisesti käytössä oleville HR-, ERP ja oppilastietojärjestelmille sekä Microsoft- ja Google-pilvipalveluille.

Enter Ruutuvihko

Pinterest
Enter SystemSolutions Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Enter SystemSolutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Käyttäjähallinta
Tietoturva

Toimialakokemus

Julkishallinto
Koulutusala
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Enter Optimi
ENTER Ruutuvihko
Automaatio
identiteetinhallinta
Käyttäjätunnushallinta

Siirry yrityksen profiiliin Enter SystemSolutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Enter SystemSolutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Enter SystemSolutions - Muita referenssejä

Enter SystemSolutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia