Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ennusta 30 - 90 päivän kassaa automaattisesti koneoppimisella

BloggausKasvuyritykselle kassan ennustaminen on elinehto ja arjessa ratkaisee päivätason kassan saldo. Päivätason kassaennusteelta vaaditaan erilaista tarkkuutta kuin kuukausien ennusteelta ja siksi koneoppiminen sopii siihen erinomaisesti.

Koneoppiminen ennustaa etukäteen myös asiakkaan ostoja, maksuja tai ostolaskuja, joita ei ole lähetetty

Päivätason kassaennustetta tarvitaan tuleville 30 - 90 päiville. Päivätason kassaa ennustetaan usein näppituntumalla, koska käsin tehty ennuste vie aikaa, on epätarkka ja kallis. Koneoppiminen on tähän ongelmaan erinomainen ja tehokas ratkaisu.

Ostolaskujen, palkkojen ja lainanlyhennysten ennustaminen on helppoa, mutta excelissä tehtynä se on virhealtis. Asiakkaan käyttäytymisen ennustaminen on käytännössä mahdotonta, koska asiakkaat käyttäytyvät eri tavoin ja käyttäytyminen vaihtelee. Tämän ratkaisee koneoppiminen.

Koneoppiminen pystyy tunnistamaan datasta lainalaisuuksia ja siksi se pystyy ennustamaan erinomaisesti myös asiakkaan käyttäytymistä tai esimerkiksi laskuja, joita ei ole edes vielä lähetetty. Luotettava koneoppimismalli kertoo käyttäjälle kassaennusteen todennäköisyyden.

Käytännössä koneoppiminen tekee työn puolestasi. Automaation tuoma ajansäästö voi olla jopa 8 viikkoa vuodessa. Parhaassa tapauksessa jokainen käyttäjä parantaa kassaennustetta.

Milloin automaattinen 30-90 päivän kassaennuste on tarpeellinen?

Päivätason kassaennusteen perusteella tehdään ne käytännön päätökset, jolla varmistetaan että rahat riittävät voitonjakoon, palkkoihin tai lainan lyhennykseen seuraavien viikkojen tai kuukausien aikana.

Päivätason kassaennuste on kassatapahtumien kuten esimerkiksi myyntilaskujen, ostolaskujen, luottokorttitapahtuminen, palkkojen ja lainan lyhennysten ennustamista. Mitä epävarmempi on ympäristö, sitä tärkeämpi on saada varmuus, että rahat riittävät niihin maksuihin, jotka on pakko hoitaa. Mitä enemmän myynti- tai ostolaskuja on, sitä suurempi on koneoppimisen tuoma hyöty.

Myös kasvu vaikuttaa kassaennusteeseen. Mitä nopeammin yrityksesi päättää kasvaa, sitä haastavammaksi kassaennuste tulee ja sitä enemmän kassaennusteelta vaaditaan.

riskrate on erinomainen 30 - 90 päivän kassaennuste. 8 minuutin käyttöönotto, näe tulokset heti.

Pinterest
riskrate logo

Lisätietoja

Yritysprofiili riskrate kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Teknologia

Python

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin riskrate kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

riskrate - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

riskrate - Muita referenssejä

riskrate - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia