Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ennakkolippu.com on Gelon oma verkkokauppa

BloggausEnnakkolippu.com on Gelon oma verkkokauppa, joka luo vahvan perustan osaamisellemme.

Ennakkolippu.com:ssa myydään sekä lippuja että tapahtumanjärjestäjien fani- ja muita tuotteita. Järjestelmä on oman tuotekehityksen tulosta. Verkkokaupan lisäksi siihen kuuluu lippujen ja tapahtumien hallintajärjestelmät sekä sisäiseen, että tapahtumanjärjestäjäasiakkaiden käyttöön.

Teknisesti lippujen myynti on eräs vaikeimmista verkkokaupan lajeista: on hallittava lippujen valmistus automaattisesti ja pystyttävä sataprosenttisella varmuudella huolehtimaan, että kullekin paikalle on vain ja ainoastaan yksi lippu. Rahaliikennettä kulkee moneen suuntaan ja lippurahat tilitetään eri tahoille. Ostajat ovat moninaisia, joten käytettävyys on hiottava siihen kuntoon, että harvemminkin nettiä käyttävät pystyvät lipun ostamaan. Kaiken on toimittava normaaliin verrattuna ajoittain älyttömillä piikkikuormilla.

Oma verkkokauppa antaa myös vahvan pohjan verkkokaupan kaupallisen puolen ymmärtämiselle: kun myy itse verkossa liki puolella miljoonalla vuodessa, oppii yhtä ja toista verkkomyynnin lainalaisuuksista.

Kaikki tämä osaaminen on käytettävissäsi.Ota yhteyttä, jos tarvitset verkkokaupallesi toteuttajaa tai sparraajaa .Soita vaikka heti Terolle: 050 486 9855.

Pinterest
Gelo Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Gelo kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys
Verkkokaupparatkaisut

Teknologia

Open source
Linux

Siirry yrityksen profiiliin Gelo kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gelo - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Gelo - Muita referenssejä

Gelo - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia