logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Enfon avulla vähemmän rutiineja – enemmän aikaa huolenpitoon. Case Ambea

ReferenssiRuotsalainen Ambea on yksi johtavista yksityisistä vanhusten hoiva- ja terveyspalvelujen tuottajista Pohjoismaissa. Yhtiöllä on palveluksessaan noin 11 000 hoiva-ammattilaista. Ambean tavoitteena on vapauttaa kaikki työntekijöidensä käsiparit asiakkaiden auttamiseen ja laadukkaaseen hoivapalveluun niin, ettei aikaa kulu hallinnollisiin rutiineihin.

Ruotsalainen hoiva- ja terveyspalvelujen ammattilainen Ambea tarjoaa palveluja ikääntyville hoiva-asiakkaille, vajaakuntoisille, mielenterveyspotilaille sekä hoiva-apua tarvitseville perheille ja lapsille. Yhtiö toimii 340 paikkakunnalla Ruotsissa.

Ambea valitsi keväällä 2013 IT-palveluidensa tuottajaksi Enfon, jonka kanssa solmittiin palvelusopimus viideksi vuodeksi koskien työasema-, palvelin-, tietoliikenne- sekä Service Desk -palveluja. Ambea-konsernin Chief Operating Officer Anders Frimanin tavoitteena on, että hyvin toimivien IT-palvelujen avulla yhtiö voi tuottaa laadukkaita hoivapalveluja. Friman näkee, että Pohjoismaissa on haasteita, joihin on etsittävä hyviä ratkaisuja, kun ikääntyneiden määrä kasvaa, hoivapalveluihin käytettävät varat vähenevät yhteiskunnassa ja hoiva-alan osaajista on pula.

”Ambean ratkaisu tähän on se, että tehokkaasti toimivien IT-palvelujen avulla voimme minimoida hallinnollisiin rutiineihin kuluvaa aikaa ja keskittyä hyvien hoivapalveluiden tuottamiseen ja asiakkaidemme auttamiseen”, COO Anders Friman sanoo.

Uusia, tehokkaampia toimintatapoja

Ambealla on omassa talossaan 15 osaajan IT-kehitystiimi, jolle on annettu tehtäväksi uusien tehokkaampien toimintatapojen kehittäminen sekä keskittyminen Ambean liiketoimintaan ja sen tukemiseen yhdessä Enfon kanssa. IT-infrastruktuuripalvelut tuottaa Enfo ja oma IT-tiimi vahvistaa uusien palvelujen käyttöönottoa.

”Kun käynnistimme yhteistyön Enfon kanssa, oma IT-infrastruktuurimme oli huonossa kunnossa ja toimintojen haltuunotto ei ollut helppoa. Tiiviillä yhteistyöllä ja avoimella keskustelulla loimme uuden pohjan, eikä mitään ongelmia piiloteltu. Enfo on joustava kumppani ja olemme yhdessä kulkeneet askel askeleelta eteenpäin”, Friman toteaa. ”IT-palveluidemme tulee olla luotettavia ja helppokäyttöisiä. Haluamme kehittää toimintaamme uusien teknisten sovellusten avulla ja olla kehityksen kärjessä hoiva-alalla.”

Yhteistyö syventyy

Syksyllä 2013 Ambea otti käyttöön lähes 1400 uutta työasemaa hyvällä menestyksellä nopeuttamaan henkilöstönsä päivittäisiä rutiineja. Henkilökunnan tukena työasemapulmissa on Enfon ammattitaitoinen Service Desk ja laaja IT-ammattilaisten ryhmä. Frimanin mukaan asiat ovat kehittyneet hyvin ja eteneminen on ollut sujuvaa, mutta vielä on muutamia askeleita otettava, jotta yhteiset tavoitteet saavutetaan. ”Keskitymme Enfon kanssa Ambean liiketoiminta- ja prosessitietouden syventämiseen, jotta kumppanimme voi vielä paremmin vahvistaa osaamistaan kanssamme ja me voimme keskittyä omaan ydinbisnekseemme”, Anders Friman kiteyttää.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Enfo Oyj

Tiedot

Tilaaja: Ambea
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Ari Pänttönen, Sales Director

Lisätietoja

Yritysprofiili Enfo kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Tietoliikennepalvelut
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Käyttäjähallinta

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Enfo kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Enfo - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Enfo - Muita referenssejä

Enfo - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin Enfo kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Uudenlainen sisällöntuotantoalusta Scoopify keränyt 150 000 euron rahoituskierroksen
5G Momentum etsii innovaatiokilpailulla suomalaista 5G-yllättäjää
TOP 5 Pitkän aikavälin kyberuhat

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia