Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Encore Ympäristöpalvelut ulkoistivat it-palvelut CloudNowlle

ReferenssiEncore Ympäristöpalvelut valitsivat CloudNown toteuttamaan pilvistrategiaa vuonna 2019. CloudNown nykyaikaiset tavat toimia tukivat myös Encore Ympäristöpalveluiden it-strategiaa. Toimittajan henkilöstön vankka ammattitaito pilvipalveluiden ylläpidosta, suunnittelusta ja kehittämisestä olivat avainasemassa valinnalle.

”Valitsimme CloudNown kumppaniksi toteuttamaan pilvistrategiaa vahvan ammattitaidon ja uudentyyppisen näkemyksen johdosta", toteaa ICT-päällikkö Olli Kaure.

Projektin etenemisen myötä ajankohtaiseksi tuli myös ratkaista miten uudenaikaiset modernit pilvipalvelut hallitaan sekä ylläpidetään asiantuntevasti ja laadukkaasti. Pilveistysprojektin myötä CloudNown asiantuntijapalveluista oli hyvät kokemukset ja Encore Ympäristöpalvelut päättivät ryhtyä laajentamaan kumppanuutta myös IT-tukipalveluiden osalta CloudNowlle.

”Ajatuksena oli, että toimittaja sulautuu osaksi yrityksen omaa ICT-palvelua ja ratkaisut toteutetaan toimittajariippumattomasti hyödyntäen pilvipohjaisia palveluja."
“Tämä oli hyvä päätös, koska heiltä olemme saaneet asiantuntevaa osaamista, juuri meidän tarpeisiimme”, kertoo Olli Kaure, ICT-päällikkö.

Encore Ympäristöpalveluille kehitettiin omaan ICT-osastoon sulautuva lähi- ja käyttötukipalvelu, jossa loppukäyttäjän on helppo ja miellyttävä lähestyä tukea jokapäiväisissä tietotekniikkaan liittyvissä asioissa.

”Asiakaslähtöinen ja osaava käyttö- sekä lähitukipalvelu toimii erittäin hyvin. Olemme saaneet loppukäyttäjiltä äärimmäisen hyvää palautetta ja he ovat olleet todella mielissään muutoksesta. Asiakastyytyväisyys on näkynyt myös selvästi yrityksen ICT-palveluiden tyytyväisyysmittauksissa.”

CloudNow on kehittänyt yrityksen infrastruktuuripalveluita Microsoftin Azure- ja Microsoft 365 -ratkaisuilla. Kehityksessä on panostettu erityisesti M365 E5 -lisenssien tarjoamiin tietoturva- ja hallintaominaisuuksiin. Nykyään päätelaitteet hallitaankin keskitetysti Microsoftin Intune ja Autopilot -hallintaratkaisuilla ja loppukäyttäjien identiteetti on suojattu monivaiheisen tunnistautumisen ja Windows Hello For Business -palvelun tuoman käyttäjäystävällisen kirjautumistavan avulla.

”Uudet pilvipohjaiset ratkaisut ovat toimineet erittäin hyvin ja mahdollistaneet erityisesti nykyaikaisen liikkuvan työn tuomat uudet haasteet. Myös Autopilotin tuomat laiteriippumattomat provisioinnit ovat keventäneet esiasennusprosessia merkittävästi.”

Yrityksen IT-strategia kehittyy pilvipalveluiden ohessa jatkuvasti ja tiekartan kannalta uusia päivitystarpeita tulee eteen säännöllisesti. Näin myös Encore Ympäristöpalveluiden liiketoimintaympäristö kehittyy jatkuvasti ja asiakkaalle syntyy uusia mahdollisuuksia.

”CloudNow ymmärtää sen, että jokainen asiakas on uniikki ja toimivat eri tavalla. He haluavat ymmärtää asiakkaidensa liiketoiminnan tarpeet ja kehittää siihen sopivia ratkaisuja."
”Voin lämpimästi suositella CloudNown palveluita", toteaa Olli.

Encore Ympäristöpalvelut on perustettu vuonna 1943. Toimimme pitkään nimellä Paperinkeräys, ja ympäristöalan pioneerina opetimme suomalaiset kierrättämään 1940-luvulla. Tänään autamme suomalaisia siirtymään kertakäyttökulttuurista puhtaaseen tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisen valikoiman yritysten älykkäitä ympäristöpalveluita kuormalavapalvelusta eri materiaalien kierrätykseen ja ympäristöystävällisiin energiaratkaisuihin. Edustamme myös paperin tuottajayhteisöä. Konsernimme liikevaihto vuonna 2018 oli noin 80 miljoonaa euroa.

www.encorepalvelut.fi

CloudNow IT Oy Olemme suomalainen yritys, joka toimii Microsoftin pilvipalveluiden parissa. Yritys tarjoaa Microsoftin pilvipalveluilla toteutettuja perus infrastruktuurin- kehitystä ja IT-palveluita. Palveluihin kuuluvat Cloud Care-, Cloud Advisor- ja Managed Cloud -palvelut. CloudNow on Microsoftin kultakumppani.

www.cloudnow.fi

Suosittelija:

Encore Ympäristöpalvelut luottaa CloudNown vahvaan ammattitaitoon ja ketterään toimintamalliin. Solmimme CloudNown kanssa kokonaisulkoistussopimuksen, jonka myötä palveluntarjoaja hyödyntää kehittämäänsä uutta palvelukonseptia, jossa toimittaja sulautuu osaksi yrityksemme omaa ICT-palvelua. Ratkaisut toteutetaan toimittajariippumattomasti hyödyntäen pilvipohjaisia palveluja. Ulkoistussopimuksen myötä olemme saaneen asiantuntemusta pilvipalvelujen kehittämiseen ja IT-tuen, joka toimittaa henkilökohtaista ja laadukasta palvelua. Kumppanina CloudNow on jatkuvasti mukana kehittämässä pilvistrategiaamme, jonka myötä olemme saaneet tietoturvalliset ja joustavat ratkaisut hyödyntäen Microsoftin uusimpia M365 E5 ja Azure -palveluja

Olli Kaure

Pinterest
Referenssin infoboxi
CloudNow IT Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Encore Ympäristöpalvelut
Ajankohta: 2019 -

Lisätietoja

Yritysprofiili CloudNow IT kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Käyttäjähallinta
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

IT-tuki
it-tukipalvelut
proaktiivinen IT-tuki
IT-ulkoistuprojekti
IT-ulkoistus
IT-ulkoistuspalvelut
puhelintuki
Etätuki

Siirry yrityksen profiiliin CloudNow IT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

CloudNow IT - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

CloudNow IT - Muita referenssejä

CloudNow IT - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia