Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Eltelin moderni prosessiautomaatio

Referenssi

Palvelukeskeisten prosessien automatisointi

Eltel Networks on johtava pohjoiseurooppalainen sähkö- ja tietoliikenneverkkojen rakentaja ja ylläpitäjä. Infraverkot ulottuvat maantieteellisesti laajalle alueelle ja niiden huolto- ja ylläpito asettaa suuria vaatimuksia sekä asentajille, että tietojärjestelmille.

Palvelukeskeisiä prosesseja on rakennettu integraatiokumppani HiQ:n kanssa jo yli 10 vuotta. Nykyään Eltel käsittelee HiQ:n ratkaisun kautta 1,5 miljoonaa automatisoitua työtilaussanomaa vuodessa.

HiQ:n toteuttama prosessien sähköistämisen ja työtilausten automatisoinnin ratkaisu optimoi työtilauksiin ja toimenpiteisiin liittyvää viestintää tilaajan, asentajien ja verkon laitteiden kesken yhtenäistämällä ja automatisoimalla tilaus-toimitusprosessit eri asiakkaiden sekä eri maayhtiöiden välillä Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa ja Saksassa. Hyötyinä mm. kustannussäästöjä, luotettavuutta ja läpinäkyvyyttä kriittisiin liiketoimintaprosesseihin, nopeammat toimitusajat ja parempi asiakaspalvelu.

Olemme viime vuosina harmonisoineet tietojärjestelmiämme ja luoneet yhtenäisen tavan käsitellä useissa eri maissa toimivia asiakkaita. Laajentuvan yhteistyön myötä voimme tarjota lisäarvoa asiakkaillemme ja ottaa uudet yhtenäiset palvelukonseptit käyttöön kaikilla markkinoilla kustannustehokkaasti ja ketterästi.”

Tea Kaivoluoto,

CIO, Eltel Networks

Tiivis kumppanuus ratkaisun kehityksessä ja ylläpidossa on jatkunut vuodesta 2007.

HiQ auttaa Elteliä kokonaisvaltaisesti modernisoidun IT-arkkitehtuurin kehittämisessä ja ylläpidossa. Kumppanuus on vuosien myötä laajentunut kattamaan projektitoimitusten lisäksi sovellusten tukipalvelun, ylläpidon ja projektinhallintaa palveluita. Toimitukset tehdään joustavasti HiQ:n Suomen ja Puolan toimintoja hyödyntäen.

Palvelumme Eltelille ovat erittäin hyvä esimerkki siitä, miten rakennetaan luotettava liiketoimintaympäristö, joka toimii perustana yrityksen IT-infrastruktuurin ja palveluiden laajenemiselle," sanoo Jukka Rautio, toimitusjohtaja, HiQ Finland.

Suosittelija:

Olemme viime vuosina harmonisoineet tietojärjestelmiämme ja luoneet yhtenäisen tavan käsitellä useissa eri maissa toimivia asiakkaita. Laajentuvan yhteistyön myötä voimme tarjota lisäarvoa asiakkaillemme ja ottaa uudet yhtenäiset palvelukonseptit käyttöön kaikilla markkinoilla kustannustehokkaasti ja ketterästi.

Tea Kaivoluoto, CIO, Eltel Networks Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
HiQ Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Eltel Networks Oy
Ajankohta: 2007 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Timo Vesa

Lisätietoja

Yritysprofiili HiQ Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Logistiikka
Supply chain management SCM
Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin HiQ Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

HiQ Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

HiQ Finland - Muita referenssejä

HiQ Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia