logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Elinkaarenhallinnalla kustannustehokkuutta ja resursseja tuottavaan työhön

Referenssi

Transmeri Group on kasvava suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet mm. onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa. Transmeri Group koostuu useista tytäryhtiöistä, jotka maahantuovat ja myyvät jälleenmyyjien kautta erilaisia kuluttajatuotteita sekä tuotteita teollisuuteen.

BLC Taito hoitaa Transmerin työasemien ja mobiililaitteiden elinkaarenhallinnan ja tarjoaa käyttäjätukea sekä lisäksi SPOC-tukea kolmansille osapuolille. Aikaisemmin nämä palvelut tuotettiin Transmerilla talon sisäisenä palveluna. Palvelut haluttiin kuitenkin siirtää luotettavalle kumppanille ja näin varmistaa palveluiden jatkuva kehittyminen oman liiketoiminnan kasvun ja kehittymisen mukana. Elinkaaripalveluiden käyttöönoton yhteydessä myös osa Transmeri Groupin IT-asiantuntijoista siirtyi BLC Taidolle.

Elinkaaripalveluiden myötä Transmeri Group on saavuttanut kustannustehokkuutta, kun työasemien ja mobiililaitteiden seurattavuus ja hallinta on helpompaa. Nyt yritys pysyy ajan tasalla omasta laitekannastaan. Tehokkuutta työhön tuo myös tuen saatavuus yhdestä kanavasta. Kun tukikanava löytyy helposti ja laitteet on nopeasti tilattavissa, vapauttaa se resursseja tuottavaan työhön. BLC Taito tarjoaa tarvittaessa myös vaativaa IT-infran kehitystukea Transmeri Groupin tarpeisiin.

Haasteiden kautta voittoon

Palvelun käyttöönotossa kohdattiin pieniä haasteita, sillä palvelut otettiin käyttöön kesken käyttöönottoprojektin. Lisäksi täytyi tehdä muutoksia omiin työtapoihin. Käyttäjät olivat tottuneet jatkuvaan lähitukeen, joten tukiasioissa puhelimitse asiointi koettiin aluksi hankalaksi. Kun BLC Taito priorisoi toimintansa käyttöönottoprojektiin liittyvien haasteiden ratkaisemiseen ja kanavoi lisää resursseja tukeen, alkoivat asiat sujumaan. Käyttäjät tottuivat ja oppivat asioimaan BLC Taidon tuen kanssa, jolloin käyttäjäkokemus parani huomattavasti. Skype-tukikanava on nopeuttanut ongelmien ratkaisemista ja avun saamista myös silloin, kun apua tarvitsee nopeasti, mutta ei välttämättä ole mahdollisuutta soittaa tukeen.

Alun haasteiden jälkeen yhteistyö on sujunut hyvin. BLC Taito on tarjonnut apua useissa IT-kehitykseen liittyvissä kysymyksissä ja asioissa. Yhteistyötä seurataan ja kehitetään säännöllisissä kokouksissa kumppaneiden välillä ja asioita viedään tämän pohjalta haluttuun suuntaan.

”Yhteistyö BLC Taidon kanssa on ollut toimivaa ja sen lisäksi että päivittäinen operatiivinen tuki BLC:n puolelta on aktiivista, olemme saaneet heiltä asiantuntemusta käyttöön lyhyelläkin varoitusajalla erilaisten liiketoimintaprojektien tukemiseksi” – Kimmo Koho, Tietohallintopäällikkö, Oy Transmeri Group Ab

Pinterest
Referenssin infoboxi
BLC Taito Oy

Tiedot

Tilaaja: Oy Transmeri Group Ab

Lisätietoja

Yritysprofiili BLC Taito kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Tarjonnan tyyppi

Laitteet

Omat tagit

laitteen elinkaari
elinkaari

Siirry yrityksen profiiliin BLC Taito kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

BLC Taito - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

BLC Taito - Muita referenssejä

BLC Taito - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin BLC Taito kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kvanttiteknologian saloihin voi tutustua Quantum Explorations -näyttelyssä
Kuinka nopeasti kirjoitat älypuhelimella - tee kirjoitustesti ja osallistu Aalto-yliopiston tutkimukseen
Toimiva web hosting -palvelu takaa verkkosivuston skaalautuvuuden

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia