Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ekovilla - Hyvän elämän eristeratkaisut

ReferenssiEkovilla Oy valmistaa ja myy suosittuja Ekovilla-eristeitä sekä asfaltin valmistuksessa tarvittavaa orgaanista kuitua. Yhtiöllä on puukuitueristeitä valmistavat tuotantolaitokset Kouvolassa, Kiimingissä ja Ylistarossa. Yli kolmenkymmenen vuoden hyvät asiakaskokemukset ovat tehneet Ekovillasta omakotirakentajien- ja korjaajien suosikkieristeen. Ekovillan asiakkaita ovat talotehtaat, rakennusliikkeet, rautakaupat sekä kuluttajat.

Mediasignalin ja Ekovillan yhteistyö ulottuu jo useamman vuoden ajalle ja on sisältänyt erilaisia digitaalisen median liiketoimintaratkaisuja.


Ekovilla.com palvelee neljällä kielellä
Ekovillan brändiuudistuksen yhteydessä uudistettiin Ekovillan verkkosivusto kokonaisuudessaan ja se sai raikkaan uuden ilmeen ja käyttöliittymän. Ekovilla.com palvelee kuluttajia, jälleenmyyjiä ja muita ammattikohderyhmiä ja tarjoaa kattavan paketin tietoa lämmöneristämiseen liittyen. Sivusto on käännetty neljälle eri kielelle.

Extranet varastotilauksiin ja toimitusmyyntiin
Ekovillan Extranet-osiossa jälleenmyyjät voivat tehdä tilauksia sähköisen palvelukanavan kautta. Extranet löytyy Ekovillan verkkosivustolta ja on näin ollen kätevästi saavutettavissa muun tuotetiedon läheisyydestä.

Lisäeristyslaskuri laskee energiasäästöä
Toteutimme Ekovillalle websovelluksen energiasäästölaskentaan. Lisäeristyslaskuriin täytetään eristettävään taloon ja sen rakenteeseen liittyviä tietoja sekä tehdään eristevalinta. Laskuri laskee säästön vuodessa sekä takaisinmaksuajan investoinnille.

Suosittelija:

Yhteistyö Mediasignalin kanssa on ollut mutkatonta. Henkilökunnan palvelualttius on tehnyt jatkuvat verkkosivujen uudistuksetkin helpoksi.

Ilkka Romppainen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Mediasignal Group logo

Tiedot

Tilaaja: Ekovilla

Lisätietoja

Yritysprofiili Mediasignal Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Dokumenttien hallinta
Graafinen suunnittelu
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

konseptisuunnittelu
verkkosivuston uudistus
typo3

Siirry yrityksen profiiliin Mediasignal Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Mediasignal Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Mediasignal Group - Muita referenssejä

Mediasignal Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia