logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

EIT Digitalin innovaatiohanke auttaa poistamaan pilvipalvelujen haitallisen sisällön

BloggausPonnistelut luotettavan eurooppalaisen pilvipalveluekosysteemin rakentamiseksi on ottanut merkittävän askeleen, kun F-Secure ryhtyy poistamaan vahingollista sisältöä pilvipalveluista avaamalla haittaohjelmaosaamistaan muille toimijoilla EIT Digitalin innovaatiohankkeen avulla.
 
F-Securen marraskuun alussa julkaisema tiedostojen ja linkkien sisällön suojausohjelma hyödyntää EIT Digitalin Trusted Data Management with Service Ecosystem -innovaatiohankkeen tuloksia. Hanke pyrkii eurooppalaisen luotettavan pilviliiketoiminnan ja –ekosysteemin rakentamiseen tuomalla kuluttajien ja yritysten käyttöön aiempaa parempia työkaluja ja palveluja henkilökohtaisen ja luottamuksellisen tiedon hallintaan.
 
“Pilvipalvelujen, esineiden internetin sekä Euroopan unionin sääntelyn seurauksena käymme läpi merkittävää digitaalista muutosta. EIT Digitalin innovaatiohanke luo eurooppalaisille yrityksille keinot sopeutua uusiin turvallisuutta ja yksityisyyden suojaa koskeviin vaatimuksiin sekä auttaa samalla suojaamaan asiakkaita kyberturvallisuuden uhilta. Yhdessä hankkeen muiden kumppanien kanssa olemme pilotoineet haitallisten tiedostojen ja linkkien poistamista pilvipalveluista, joiden hallinta tapahtuu täysin pilvessä ja ainoa käyttöliittymä on selain. Tämä lisää merkittävän kerroksen asiakasturvallisuuteen kenen tahansa internetpalvelutuottajan tarjoamaan”, kertoo F-Securen ulkoisesta tuotekehitystyöstä vastaava johtaja Markku Kutvonen. Hän toimii myös EIT Digitalin Trusted Data Management with Service Ecosystem -innovaatiohankkeen vetäjänä.
 
Samalla kun pilvipalvelut tarjoavat monia etuja yrityksille, on palvelun käytön turvallisuus palveluntarjoajan ja sitä käyttävien asiakkaiden jaetulla vastuulla. Palveluja käyttävät yritykset ja yksityishenkilöt vastaavat palveluissa liikkuvasta sisällöstä ja palvelun tarjoaja yhteyden turvallisuudesta.  Sisällön turvallisuuden varmistamista auttavilla ratkaisuilla tulee olemaan keskeinen rooli pilvipalvelujen turvallisen käytön varmistamisessa.
 
F-Securen lisäksi Trusted Data Management with Service Ecosystem –innovaatiohankkeeseen osallistuivat EIT Digitalin kumppaneista British Telecom, Telecom Italia, Reply, Bittium sekä joukko tutkimuslaitoksia ja muita yrityksiä.
 
“Työskentelemällä usean eri organisaation muodostamassa hankkeessa kykenimme luomaan niin pienet ja keskisuuret kuin monikansalliset suuryritykset yhdistävän ekosysteemin. Sen puitteissa voimme yhdessä kehittää todellisiin asiakashaasteisiin vastaavia merkittäviä palveluja. Tuloksena syntyy yhteistyömalleja, joita olisi ollut muutoin vaikea saavuttaa”, Kutvonen jatkaa.
 
Marraskuun 3. päivä julkaisemassa tiedotteessaan F-Secure kertoo julkistaneensa F-Secure Cloud Protection file and link content protection –tiedostojen ja linkkien sisällön suojausohjelman Salesforcen  Dreamforce '16 -tapahtumassa. Tiedotteen mukaan ensimmäiset asiakaspilotit ovat käynnissä ja yhtiö arvioi voivansa julkaista ratkaisun maailmaanlaajuisesti vuoden 2017 aikana.

Pinterest
EIT Digital Suomi

Lisätietoja

EIT Digital Suomi:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto

Omat tagit

IoT
koneiden internet
EIT Digital

Erikoisosaaminen

IoT
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Telekommunikaatio

Teknologia

Salesforce

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Laitteet
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry EIT Digital Suomi kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

EIT Digital Suomi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

EIT Digital Suomi - Muita referenssejä

EIT Digital Suomi - Muita bloggauksia

Siirry EIT Digital Suomi kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Liikennevirtojen analysointi tarjoaa huimia mahdollisuuksia liikennesuunnittelun ja kaupan alan kehittämiseksi.
Mikä on ohjelmistokehityksen hinta? Ohjelmistotalo julkaisi ohjelmistokehityspalveluiden hinnat kotisivuillaan
Duuers kehitti digitaalisen palvelun tarjousten tekemiseen ja koko tarjousprosessin läpivientiin

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia