Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

”EIT Digital 2021” etsii hankkeita digitaalisesti vahvan Euroopan rakentamiseen

BloggausIT Digital 2021 -ohjelma on tarkoitettu kaikille yrittäjähenkisille toimijoille, joiden tavoitteena on perustaa eurooppalaisena yhteishankkeena joko uusi digitaalisen teknologian startup-yritys, kehittää uusi digitaaliseen teknologiaan perustuva tuote tai tarjota innovaatio- sekä yrittäjäkoulutukseen painottuva opetusohjelma. EIT Digital 2021 -ohjelmaan voivat osallistua sekä EIT Digitalin nykyiset kumppaniorganisaatiot tai sellaiseksi haluavat. Ehdotuksen voi jättää EIT Digitalin kotisivulla aina 7.5.2020 asti.

EIT Digitalin vuosien 2020 – 2022 strategisen innovaatioagendan mukaisesti EIT Digital 2021 etsii hankkeita viideltä osa-alueelta: digitaalinen teknologia (Digital Tech), teollisuuden digitaaliset ratkaisut (Digital Industry), kaupunkien digitaaliset ratkaisut (Digital Cities), digitaaliset hyvinvointiratkaisut (Digital Wellbeing) ja digitaaliset rahoitusalan ratkaisut (Digital Finance). Yhdessä nämä viisi osa-aluetta ovat keskeisiä perusedellytyksiä digitaalisilta kyvyiltään vahvan Euroopan rakentamiselle.

EIT Digital -ohjelma sisältää kaksi pääaluetta: EIT Digital Innovation Factory ja EIT Digital Entrepreneurial Academy.

EIT Digital Innovation Factory tukee yrittäjähenkisiä tiimejä kehittämään yhteiseurooppalaisina hankkeina uusia deep-tech eli syvään teknologiaan perustuvia start-up-yrityksiä tai tuotteita, joiden avulla eurooppalainen digitaalinen teollisuus voi saavuttaa merkittävää taloudellista kasvua. Lisäksi ne auttavat parantamaan eurooppalaisten elämänlaatua.

Keskeisiä viime vuoden hankehaussa hyväksyttyjä innovaatiohankkeita, joissa suomalaisilla kumppaneilla on vahva rooli ovat Last Mile Autonomous Delivery (Bookit, Forum Virium Helsinki, GIM Robotics, Futurice) ja autonominen sosiaalinen robotti SARA, jota testattiin vuonna 2019 myös Kustaankartanon palvelukeskuksessa (Forum Virium Helsinki, GIM Robotics).

EIT Digital Entrepreneurial Academy tarjoaa tukea digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen keskittyvien opetusohjelmien ja kurssien tuottamiseen sekä toteuttamiseen. EIT Digitalin kumppanit ovat tervetulleita kehittämään osarahoituksellaan näitä Euroopan digitaalista muutosta kehittävien ja vahvistavien opetusohjelmien ja kurssien valmistelua ja samalla varmistamaan tarvitsemansa ammattitaitoisen työvoiman saannin. Aiemmissa EIT Digital -hauissa hyväksyttyjen opetusohjelmien kautta Aalto-yliopistossa ja Turun yliopistossa opiskeli viime vuonna yhteensä lähes 150 kansainvälistä maisteriopiskelijaa.

Uusia kasvuyrityksiä, innovaatiota tai koulutusohjelmia koskevia ehdotuksia voi lähettää toukokuun 7. päivään asti. Hakemuksia koskevat päätökset tehdään kesäkuun lopulla ja rahoituspäätöksen saaneet uudet hankkeet käynnistyvät vuoden 2021 alussa. Nämä hankkeet pääsevät mukaan EIT Digitalin eurooppalaisen ekosysteemin toimintaan ja saavat osarahoitusta teknologiansa valmiiksi kehittämiseen, asiakkaiden hankintaan tai ulkopuolisten sijoittajien etsimiseen.

”Digitaalinen syväosaaminen vaikuttaa kaikkiin yhteiskuntamme osa-alueisiin. EIT Digital auttaa Eurooppaa vahvistamaan asemaansa digitaalisessa maailmassa kehittämällä murrosta aikaansaavia innovaatiota, luomalla uusia kasvuyrityksiä ja vahvistamalla jo olemassa olevia sekä kouluttamalla työmarkkinoiden kaipaamia yrittäjähenkisiä teknologiaosaajia”, EIT Digitalin toimitusjohtaja Willem Jonker sanoo.

EIT Digitalin toiminnan alusta, vuodesta 2011, lähtien sen yli 190 eurooppalaisen teollisen ja 70 tutkimus- tai akateemisen kumppanien tekemät aloitteet ovat tuoneet markkinoille yli 430 uutta digitaalista tuotetta sekä synnyttäneet yli 180 digitaalisen teknologian startup-yritystä. EIT Digitalin akateemisista koulutusohjelmista on tänä aikana valmistunut yli 2300 innovatiivisuuteen ja yrittäjyyteen koulutettua opiskelijaa. Yli 200 tohtoriopinnäytetyötä on valmistunut yhteistyössä teollisuuden kanssa. 

Lisätietoja EIT Digital 2021 -ohjelmasta sekä yksityiskohtaiset hakuohjeet ovat luettavissa englannin kielellä EIT Digitalin kotisivuilla, osoitteessa eitdigital.eu/eitdigital2021.

Pinterest
EIT Digital Suomi logo

Lisätietoja

Yritysprofiili EIT Digital Suomi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

IoT
Lisätty todellisuus ja VR
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
Tietoturva

Siirry yrityksen profiiliin EIT Digital Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

EIT Digital Suomi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

EIT Digital Suomi - Muita referenssejä

EIT Digital Suomi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia