Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Eira – aitoa välittämistä jo 113 vuotta

ReferenssiEiran sairaala on yksityinen, suomalaisten lääkäreiden omistama sairaala ja lääkäriasema, joka on tunnettu korkeasta lääketieteellisestä tasostaan ja yksilöllisestä asiakaspalvelustaan. Eira on tarjonnut kokonaisvaltaista hoitoa ja aitoa välittämistä jo 113 vuoden ajan. Eiralla on kaksi toimipistettä Helsingissä.

Eiran toiminta on laajentunut tasaisesti vuosien ajan ja palveluita digitalisoidaan jatkuvasti entistä paremmin nykypäivän tarpeita vastaaviksi. Tietohallinnon ja IT-tuen suunnitelmallinen kehittäminen onkin ollut yhtenä merkittävänä kohteena Eiran toimintastrategiassa.

Eira etsi vastuullista ja laajan osaamisalueen omaavaa kumppania vastaamaan tietohallintopalveluista kokonaisvaltaisesti. Integral valikoitui haastateltavaksi ensin suositteluiden kautta ja sittemmin vakuuttavalla portfoliolla. IT-tukemme palvelee lisäksi kaksikielisesti, joka on Eiran kaltaiselle asiantuntijaorganisaatiolle merkittävä lisäarvo.

Eiran IT-ympäristö on laaja ja verrattain haastava ympäristö. Se on vaatinut taakseen tarkan määrittelyn sekä kattavan tietoturvan, sillä esimerkiksi potilassuojalaki määrittelee käytäntöjä potilasdatan säilyvyydestä sekä jatkuvuudesta. Tiedon on oltava aina saatavilla ja ajantasaista.

Tietoliikenteen ja verkkoyhteyksien on toimittava häiriöttä, sillä mm. laboratoriolähetteet, digitaalinen röntgen, ajanvaraukset, e-reseptit, Kanta-palvelut sekä sähköiset lähetteet eri lääkäriasemien ja sairaaloiden välillä kulkevat verkkopalveluiden kautta.

”Kaikki tapaamani integralilaiset ovat nopeita, joustavia ja ylipäänsä hyviä tyyppejä.”

Lyhytkin käyttökatkos verkkoliikenteen toiminnassa voi pahimmillaan kertautua pitkinä odotusaikoina sekä kasvavina kustannuksina. Integral vastaa Eiran tietoverkon toimivuudesta sekä tietoturvasta. Lisäksi palvelin- ja työasemaympäristöt sekä normaalit toimistosovellukset, kuten sähköposti, sisältyvät toimintamme piiriin.

Tietohallinnon ulkoistaminen Integralille on yksinkertaistanut prosesseja kokonaisuudessaan sekä tuonut lisää osaamista etenkin tekniselle puolelle. Lisäksi Integralin IT-tiimi kykenee tarjoamaan uusia näkökulmia ja syvempää ymmärrystä tulevaisuuden tarpeista ja haasteista, mikä minimoi riskejä ja helpottaa kustannusten ennustamista. Integralin tietohallintoasiantuntija on paikalla Eiran tiloissa aina kerran viikossa tai sopimuksen mukaan.

Integralin näkökulmasta yhteistyö on äärimmäisen mielenkiintoinen ja vaatii aktiivista seurantaa niin tietosuojan kuin palveluiden häiriöttömän toiminnan osalta. Eiran tuottamien palveluiden ollessa erityisen kriittisiä, tulee kaiken siirrettävän ja kerättävän datan olla luotettavaa sekä palveluiden toimia jatkuvasti. Olemme mukana kehittämässä Eiran sisäisiä mittareita BI-työkaluja ja prosesseja hyödyntäen.

Eiran sairaalan IT-ympäristöä kehitetään ja digitalisoidaan jatkuvasti paremman ja sujuvamman asiakaspalvelun takaamiseksi.

”Olen poikkeuksellisen tyytyväinen Integralin valintaan. Harvoin olen ollut näin tyytyväinen ulkopuoliseen partneriin. He osaavat asiansa ja ellei yksi henkilö tiedä tiettyä toimintoa, heiltä löytyy aina joku asiasta tietävä.

Myös palveluasenne on kohdillaan – kaikki tapaamani integralilaiset ovat nopeita, joustavia ja ylipäänsä hyviä tyyppejä. Heillä on hyvä kyky hahmottaa kokonaisuus ja toiminta on systemaattista.”


Eiran Sairaalan toimitusjohtaja Nella Ginman-Tjeder

Suosittelija:

”Olen poikkeuksellisen tyytyväinen Integralin valintaan. Harvoin olen ollut näin tyytyväinen ulkopuoliseen partneriin. He osaavat asiansa ja ellei yksi henkilö tiedä tiettyä toimintoa, heiltä löytyy aina joku asiasta tietävä. Myös palveluasenne on kohdillaan – kaikki tapaamani integralilaiset ovat nopeita, joustavia ja ylipäänsä hyviä tyyppejä. Heillä on hyvä kyky hahmottaa kokonaisuus ja toiminta on systemaattista.”

Nella Ginman-Tjeder

Pinterest
Referenssin infoboxi
Integral Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Eiran sairaala

Lisätietoja

Yritysprofiili Integral kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Siirry yrityksen profiiliin Integral kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Integral - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Integral - Muita referenssejä

Integral - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia