Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Efistream-tallenne: Talousammattilainen – onko osaamisesi ajan tasalla?

Video

Ohjelma

Puhutaan, että taloushallinnon työnkuva ja osaamisvaateet ovat jatkuvassa murroksessa. Rutiinityöt korvataan modernilla teknologialla ja automaatiolla, ja talousammattilaisilla jää entistä enemmän aikaa kehittämiseen ja tuottavampaan työhön. Mutta miten omia kyvykkyyksiä kannattaisi lähteä kehittämään, ja mitä taitoja talousammattilainen tulevaisuudessa tarvitsee? 

Varmaa on, että taloushallinnon rooli liiketoiminnan strategisena kumppanina ja suunnannäyttäjänä korostuu entisestään. Lisäksi tulevaisuuden talousammattilaisen työnkuvaan sisältyy liuta muita taitoja – aina viestinnästä fasilitoimiseen ja muutosjohtamistaitoihin.  

Webinaarissamme kuulet lisää aiheesta: Efiman kokenut prosessiasiantuntija, Senior Advisor Kaisa Nieminen, ja YIT:n talouden kehittämisestä vastaava johtaja Nina Karhula keskustelevat taloushallinnon roolin muutoksesta ja antavat konkreettisia vinkkejä siitä, mitä taitoja kannattaisi juuri nyt lähteä kehittämään ja miten mahdollisia osaamisaukkoja voi itse tunnistaa ja paikata.  

Tervetuloa poimimaan vinkkejä omalle muutosmatkallesi! 

Puhujat


Kaisa Nieminen

Efima Oyj

Senior Advisor

Kaisa Nieminen on kokenut taloushallinnon ammattilainen ja kehittäjä. Hän toimii Efimalla Senior Advisor -roolissa tukien asiakkaita näiden taloushallinnon kehityksessä. Kaisalla on yli 20 vuoden kokemus taloushallinnon eri osa-alueilta, mm. business controlling -toiminnoista, talouden palvelukeskuksista, prosessikehityksestä, sisäisestä tarkastuksesta, projektinhallinnasta, ulkoistuksesta, ohjelmistorobotiikasta sekä liikkeenjohdon konsultoinnista.

Nina Karhula

YIT Oyj

Vice President, Finance Development

Nina Karhula toimii YIT:llä talouden kehittämisestä vastaavana johtajana. Hänellä on laaja-alaista kokemusta strategisesta suunnittelusta, liiketoimintamallien kehittämisestä ja onnistuneiden muutoshankkeiden johtamisesta ja toteuttamisesta.

Pinterest
Efima Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Efima kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
Mobiilikehitys
Ohjelmistorobotiikka
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Rakentaminen

Omat tagit

Webinaari
Työn muutos
Osaamisen kehittäminen

Siirry yrityksen profiiliin Efima kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Efima - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Efima - Muita referenssejä

Efima - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia