Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Eficode, GE Healthcare ja Health Innovation Village mittaavat tunnelmaa Slushissa

BloggausEficoden, GE Healthcaren ja Health Innovation Villagen yhteistyönä toteuttama ratkaisu mittaa Slushin tunnelmaa erilaisten mittarien avulla. “Pöhinäindeksiä” voi seurata reaaliaikaisesti Slushin lisäksi myös mittarin omalla verkkosivulla sekä Twitterissä.

Slush käynnistyy Helsingissä 11.11.2015. Tänä vuonna on helppoa seurata, milloin Slushissa tapahtuu: tieto saadaan pöhinäindeksiksi ristitystä mittarilukemasta, joka seuraa Slushin tapahtumia monista eri tietoläheteistä. Indeksi on näkyvissä Slushin infonäytöissä sekä indeksin omalla verkkosivulla ja Twitter-tilillä.

“Objektiivista metriikkaa yleisön innostuksesta tapahtumissa ei yleensä ole saatavilla. On jännittävää nähdä, missä tapahtuman vaiheessa pöhinä on kovimmillaan” sanoo projektista vastaava liiketoiminnan kehitysjohtaja Visa Parviainen.

Eficoden, GE Healthcaren ja Health Innovation Villagen yhteistyönä syntynyt mittari yhdistää tietoja tapahtumapaikan äänenpaineesta, ilman koostumuksesta sekä ihmisten aktiivisuudesta sosiaalisessa mediassa ja yhdistää ne suoraan kävijöistä potilasmonitorein tehtäviin mittauksiin. Ge Healthcare toimitti tapahtumaan potilasmonitorit, toimistojen ympäristötekijöitä mittaava 720 Degrees äänenpainesensorit ja testausyritys Adusso kaasusensorit. Eficode vastaa datan käsittelystä ja visualisoinnista.

Idea indeksiin syntyi kahvipöytäkeskustelussa, kun eri yritysten edustajia oli päätynyt samaan pöytään. “Health Innovation Villagen yritysyhteisö näytti hienon esimerkin yhteistyöstä“, sanoo Villagesta vastaava projektijohtaja Mikko Kauppinen.

Samalle viikolle osuneessa Eficoden sisäisessä hackathon-päivässä päätettiin kokeilla konkreettista toteutusta. Ensimmäinen versio indeksistä saatiin valmiiksi yhdessä vuorokaudessa. “Parin hengen tiimimme oli kyllä aika väsynyt, mutta pääsinpähän itsekin vaihteeksi koodaamaan”, naurahtaa Parviainen.

Pöhinäindeksi innoitti myös muita yrityksiä, ja ensimmäiset jatkoideatkin ehdittiin toteuttaa Slushia varten. Aitokaiku tekee Slushista saatavasta datasta teknologiallaan reaaliaikaista musiikkia, jota voi käydä kuuntelemassa muun muassa GE:n pisteellä Slushissa. Viime hetkellä indeksiin tuotiin mukaan myös stressitietoja Slushin puhujilta V1bes -mittaussormuksella.

Indeksi on näkyvillä yhdeksällä infonäytöllä Slushissa ja sitä voi myös seurata osoitteessa http://buzzindex.io. Twitter-tili @TheBuzzIndex twiittailee myös indeksiä vartin välein.

Lisätiedot:
Visa Parviainen, Business Development Director
+358 45 650 4658
visa.parviainen@eficode.com

Pinterest
Eficode Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Eficode kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

IoT

Siirry yrityksen profiiliin Eficode kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Eficode - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Eficode - Muita referenssejä

Eficode - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia