Edge-datakeskusten tarjoamat mahdollisuudet

Kesäkuussa Ficolo piti esityksen edge-datakeskusten luomista mahdollisuuksista Datacloud Europe tapahtumassa, joka on yksi Euroopan tärkeimmistä pilvi ja datakeskus alan tapahtumista. IT-infrastruktuuri alan ammattilaiset ja ajatusjohtajat yli 160 maasta keräävässä tapahtumassa jaettiin ajatuksia alan ajankohtaisista aiheista ja tulevaisuuden näkymistä. Ficolon CEO, Seppo Ihalainen, oli yksi tapahtuman puhujista aiheenaan yksi datakeskus alan ajankohtaisimmista trendeistä. Datakeskusala on siirtymässä pois keskitetyistä datakeskuksista kohti edge ympäristöä, jossa datakeskus ekosysteemi on monimutkaisempi ja monivaiheisempi.

Datan määrän kasvu ja vaatimukset paremmasta käyttökokemuksesta ovat ajavina tekijöinä edge-datakeskus siirtymässä. Sijoittamalla datakeskus lähemmäksi loppukäyttäjiä minimoidaan datan kulkema matka ja saavutetaan kaikin puolin parempi ja sujuvampi käyttökokemus, joka parantaa käytännössä mitä tahansa sovellusta tai palvelua. Datan kasvu aiheutuu liikkuvuuden kasvun ja tavaroiden internetin yleisyyden kasvun johdosta. Kun 5G yhteydet otetaan laajempaan käyttöön, data tulee kasvamaan vielä kiihtyvämmällä nopeudella.


Bloggaus Edge-datakeskusten tarjoamat mahdollisuudet
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Ficolo Oy :n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Tietohallinto
Konesalipalvelut
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Tietoliikennepalvelut
IT
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Digitaalisen palvelun kehitys vaatii tilaajan osallistamista
Asiakaskokemukset paljastivat Suomen parhaat ohjelmistotalot asiakkaille
Kymmenen verkkosovellusta kolmessa vuodessa - Altia ja Wunder löysivät ketterän kehityksen kulmakivet