Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Edelläkävijyys tulevaisuuden kilpailuetuna

Referenssi20 vuotta tiedon arvoketjulla

Vaikka tiedon arvo on viime aikoina laajasti ymmärretty ja teollinen internet (IoT), analytiikka ja big data ovat nousseet aikamme megatrendeiksi, teollista internetiä on tehty jo pitkään. LabkoNet-järjestelmän tarina alkoi vuonna 1998. Tuolloin järjestelmä oli yksinkertainen sovellus, jolla pystyttiin seuraamaan säiliöiden pinnankorkeuksia. Goforen ja Labkotecin yhteistyön käynnistyessä vuonna 2005, LabkoNet 3.0:n kehitystyö aloitettiin. Järjestelmään kehitettiin yhä enemmän älykkyyttä heräte- ja raportointiominaisuuksien muodossa. Järjestelmä otettiin tuotantokäyttöön vuonna 2006, jonka jälkeen se on palvellut tuhansia käyttäjiä eri toimialoilla. Kehitystyö on käynnissä koko ajan ja uusi järjestelmä tulee korvaamaan nykyisen vuoden 2017 aikana.

Palvelutoimittajana Teollisuus 4.0:n maailmassa

LabkoNet on kustannustehokas matalan käyttöönottokynnyksen IoT-alusta, joka sopeutuu niin pienen vedenottamon kuin suuren metsäteollisuusyhtön tai huoltoasemaketjun tarpeisiin. Digitalisaation kehittyminen tarjoaa aivan uusia mahdollisuuksia tiedolla ohjaamiseen ja asiakasorganisaatioiden toiminnan kehittämiseen. Samalla LabkoNet on muokannut Labkotecin liiketoimintaa kohti Teollisuus 4.0:n mukaista liiketoimintamallia.

Edelläkävijyys tulevaisuuden kilpailuetuna

Järjestelmän tallennettavan tiedon määrän eksponentiaalinen kasvu, koko ajan lisääntyvät reaaliaikaisuuden vaatimukset ja asiakkaiden kasvavat odotukset tietopääoman hyödyntämisen ja kehittyvän analytiikan suhteen – nämä ovat todisteita siitä, että Teollisuus 4.0 on jo täällä. Tulevaisuus on täynnä lähes rajattomia mahdollisuuksia ja toisaalta vakavia haasteita niille, jotka eivät pysy kehityksessä mukana. Ennen LabkoNet-järjestelmää yritys oli suuntautunut mittalaitteiden myyntiin, nykyisin se tarjoaa asiakkailleen kokonaispalvelua kohteiden valvontaan ja seurantaan sekä varastotilanteen ennustamiseen ja logistiikan suunnitteluun.

Palvelutuote muodostaa vuosi vuodelta yhä merkittävämmän osan Labkotecin liikevaihdosta. Liiketoiminnasta on tullut vakaampaa ja ennustettavampaa. Yritys on siirtynyt teollisen internetin aikakauden mukaiseen liiketoimintaan, joka perustuu palveluinnovaatioille ja arvoketjun kehittämiseen laitekaupan ja projektitoimitusten sijaan. Tämä vaatii paitsi ymmärrystä tavoista prosessoida tietoa, myös kykyä innovaatioihin ja luovuutta nähdä kehittyvien teknologioiden luomia uusia mahdollisuuksia.

Suosittelija:

Kun suuressa vaarallisten nesteiden säiliössä mittaustulos vastaa aina todellisuutta alle sadan litran tarkkuudella, saavutus on enemmän kuin riittävä.

Tero Seppänen, Lassila & Tikanoja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Gofore Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Labkotec
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tatu Hautala, 050 384 6895, tatu.hautala@gofore.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Gofore kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data
IoT

Toimialakokemus

IT
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Gofore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gofore - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Gofore - Muita referenssejä

Gofore - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia