Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

eCraft ensimmäisenä suomalaisyrityksenä Microsoftin Mixed Reality Partner -ohjelmaan

BloggauseCraft jatkaa vahvaa yhteistyötä Microsoftin kanssa ja on valittu Microsoftin Mixed Reality Partner -ohjelmaan ensimmäisenä suomalaisyrityksenä. Kumppaniohjelman myötä eCraft laajentaa tarjoamaansa lisätyn todellisuuden HoloLens 2 -laitteiden ja niiden käyttöön liittyvien palveluiden toimitukseen asiakkaille.

Microsoftin Mixed Reality Partner -kumppaniohjelma sekä HoloLens 2 -laitteiden ja palveluiden tarjoama täydentävät eCraftin vahvaa osaamista ja tarjoamaa erityisesti kenttähuollon Field Service -ratkaisuiden sekä valmistavan teollisuuden, energia-alan ja palveluorganisaatioiden kattavien liiketoimintaratkaisuiden ohella. HoloLens 2 -laitteita yritykset voivat hyödyntää esimerkiksi etähuollossa, koulutuksessa ja ohjeistusten jakamisessa.

“Meille eCraftille on kunnia päästä tarjoamaan ensimmäisenä suomalaisena toimittajana asiakkaillemme maailmanluokan Microsoft Mixed Reality -teknologiaa ja HoloLens 2 -laitteita ja -sovelluksia, joiden jatkuvaan kehitykseen Microsoft panostaa. Erityisen iloisia olemme, että pääsemme asiakkaiden kanssa sparraamaan ja miettimään HoloLens-laitteiden käyttökohteita, joiden kautta asiakkaamme saavat tuntuvia hyötyjä liiketoimintaansa”, kertoo eCraftilta Petri Räsänen, Head of Service and Product Development.

Microsoftin modernin teknologian ja HoloLens 2 -laitteiden avulla yritykset voivat tehostaa toimintaansa esimerkiksi etähuollon ja etäkoulutuksen muodossa. Lisätyn todellisuuden laitteiden avulla huoltotoimenpiteet voidaan toteuttaa senioriosaajan ollessa etäällä ja antaen etätukea paikallisosaajalle, joka suorittaa huoltotoimenpiteen paikan päällä siellä, missä huollettavat laitteet sijaitsevat.

Lue koko juttu blogistamme.

Pinterest
Fellowmind logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Fellowmind kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

Microsoft HoloLens 2
Microsoft Mixed Reality Partner

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fellowmind - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fellowmind - Muita referenssejä

Fellowmind - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia