Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Easoftissa vakuutti yrityksen asiakasymmärrys

Referenssi

Uudellamaalla ja Pirkanmaalla salaojaremontteja tarjoava Molarum Oy otti Easoftin käyttöönsä heti yrityksen syntyessä. Tarjouslaskennan helppous monimutkaisissakin kohteissa helpottaa päivittäistä työtä.

 

”Yrityksen perustamisen yhteydessä totesimme, että tarvitsemme toiminnanohjausjärjestelmän, jonka ympärille on helppo rakentaa liiketoiminta. Järjestelmäksi meille valikoitui Easoft.”

 

Toimitusjohtaja Matias Turpeisen kertoo, että Easoftissa erityisesti vakuutti asiakasymmärrys. ”Valitsimme Easoftin ennen kaikkea sen takia, että näimme jo yritystoimintamme alussa sen potentiaalin, minkä Easoft pystyy tarjoamaan meidän kaltaisellemme saneerausalan yritykselle. Koimme, että Easoftin väki tuntee saneerausalan toiminnan todella hyvin. Ja kun hinta oli myös kohtuullinen, valinta oli lopulta helppo.”

 

Easoft yksi iso tekijä yrityksen kasvussa

 

”Koko yrityksemme kasvutarinassa Easoft on ollut yksi tärkein lenkki ja sen ansiosta kokonaisuus on pysynyt kovasta kasvusta huolimatta kasassa. Easoft on tehnyt toimintamme järjestelmälliseksi. Kun kaikki tieto on kootusti yhdessä paikassa, on kokonaisuuden hallitseminen helpompaa. Ja kun kaikki data on saatavilla ja tarkastettavissa nopeasti myös puhelimella, niin ei tarvitse käyttää aikaa tiedon kasaamisen eikä tiedon välitykseen.”

 

Yrityksen johdolle tärkeintä on ollut projektien kannattavuuden seuranta, myynnin seuranta ja sen johtaminen, sekä työtuntien seuranta. ”Iso apu on myös siitä, että uusien työntekijöiden koulutus on helpompaa ja rutiininomaisempaa, kun Easoft tarjoaa rungon, jonka avulla työtehtävät käydään läpi.”

 

”Asentajien arkea taas helpottaa, kun he näkevät puhelimeltaan omat työmaat ja pystyvät puhelimella merkitsemään työtunnit nopeasti työtunnit. Asentajatkin välttyvät turhalta ajankäytöltä tietojen vaihtamisen suhteen ja mahdolliset muutokset työmaissa tulevat reaaliaikaisesti näkymään asentajille”

”Yksittäisille myyjille Easoftin suurin hyöty meillä on ollut tarjouslaskennan helppous. Tarjouslaskenta on alallamme hyvin tarkkaa ja monet asiat vaikuttavat hintaan. Easoftin automaattiset laskentaominaisuudet säästävät myyjien aikaa ja poistaa epävarmuuden hinnoittelusta. Uskon, että myös asiakkaamme hyötyvät, että käytämme Easoftia. Toiminta näyttää ammattimaisemmalta asiakkaankin suuntaan ja lisää luottamusta.”

 

”Käyttöönotto sujui vaivattomasti. Tärkeää oli, että sama henkilö Easoftilla hoiti homman alusta loppuun. Kokonaisuudessaan olemme olleet niin tyytyväisiä Easoftiin, että en keksi huonoa sanottavaa. Kaikki mitä ollaan toivottu, on myös saatu. On voinut ilolla suositella Easoftia eteenpäin muillekin järjestelmää hankkiville.”

Suosittelija:

Kokonaisuudessaan olemme olleet niin tyytyväisiä Easoftiin, että en keksi huonoa sanottavaa. Kaikki mitä ollaan toivottu, on myös saatu

Molarum Salaojat Oy, toimitusjohtaja Matias Turpeinen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Easoft logo

Tiedot

Tilaaja: Molarum Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Easoft kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Toiminnanohjaus ERP

Toimialakokemus

Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Easoft kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Easoft - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Easoft - Muita referenssejä

Easoft - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia