Dynamics 365 for Talent auttaa löytämään työntekijöiden parhaat puolet

Tämänpäivän työntekijät ovat yhä enemmän tietoisia siitä, mitä haluavat. Työn vaikuttavuus, omien taitojen haastaminen sekä urakehitys ovat keskeisiä asioita työn kiinnostavuuden kannalta. Työntekijät ovat yrityksen suurin voimavara ja sijoitus, josta kannattaa pitää kiinni. Kuinka siis saada työntekijät pysymään pidempään ja kuinka heistä saisi parhaat puolet esiin?

Microsoft Dynamics 365 for Talent -järjestelmästä löytyvät HR -ominaisuudet, jossa luvataan antaa käyttöön ainutlaatuiset mahdollisuudet niin työntekijöiden houkuttelemisessa, osallistamisessa, kehittämisessä kuin heidän työpaikassa pysymisessäänkin. Eikö kuulostakin huokuttelevalta? Otin selvää, mitä Dynamics 365 for Talentin lupausten taakse kätkeytyy.

1. Palkkaa oikeat ihmiset entistä nopeammin


Rekrytointiprosessissa käytetään apuna Linkediniä, jonka avulla voidaan hakea työnkuvaan sopivia työntekijöitä. Rekrytointityökaluina käytetään työnhakijaprofiileita, arviointityökaluja sekä haastattaluiden suunnittelua ja aikatauluttamista. Rekrytointiprosessissa on haettu läpinäkyvyyttä sekä rekrytointitiimille, että työnhakijalle omien näkymien avulla. Rekrytointitiedot on keskitetty yhteen paikaan ja näkyvät yrityksen sisällä koko rekrytointitiimille edistäen rekrytointiryhmän yhteistyötä. Työnhakijalla on taas mahdollisuus käyttää portaalia, joka mahdollistaa läpinäkyvän työnhaun koko prosessin ajan.

2. Anna työntekijöille menestymisen työkalut


Perehtymisen helpottamiseksi järjestelmässä voidaan säilyttää perehdyttämisoppaat, koulutusmateriaalit ja videot. Työntekijöille voidaan luoda tehtäviä, joiden avulla työntekoon pääsee kiinni. Työntekijällä on oma profiilinäkymä, josta näkee helposti omat tiedot ja tehtävät. Tehtävien valmistumista voidaan seurata sekä työntekijän, että esimiehen näkökulmasta. Organisaation ja oman tiimin yhdeystiedot löytyvät järjestelmästä, joka helpottaa kommunikointia.Bloggaus Dynamics 365 for Talent auttaa löytämään työntekijöiden parhaat puolet
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Accountor Enterprise Solutions Oy:n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
HR
Markkinointi
Myynti
Integraatiot
Käyttäjähallinta
Ohjelmistokehitys
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
Microsoft
Asiantuntijapalvelut
IT
Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto
Microsoft Dynamics 365 Microsoft Dynamics 365 for Talent
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Yliopiston pääsykokeet voi tehdä nyt etänä Online Proctoring -valvontajärjestelmällä
Perinteiset yritykset ja ohjelmistokehitystiimit testaavat ideoita innovaatiokilpailuissa
Digitaalinen oppiminen on kilpailukyvyn kannalta kriittinen osa liiketoimintastrategiaa