Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Dynaaminen ja palkittu verkkovuosikertomus Fingridille

ReferenssiVuoden 2019 vuosikertomus oli Fingridin neljäs yhteistyöprojekti Liana Technologiesin kanssa. Edellisvuosien projekteihin oltiin erittäin tyytyväisiä, joten yhteistyötä oli luontevaa jatkaa. Useista teknologiantoimittajista Liana on onnistunut parhaiten täyttämään Fingridin verkkovuosikertomukselle asettamat tekniset tavoitteet.

 

Numeerinen data esille

Kaksi teknistä ominaisuutta ovat nostaneet Liana Technologiesin julkaisujärjestelmän kilpailijoiden ylitse: numeerisen datan esittäminen ja liitteiden käyttäminen. Vuosikertomus on pääasiassa talousjulkaisu ja sisältää paljon numeerista dataa. Lianan julkaisujärjestelmän avulla tämä numeerinen data on mahdollista esittää taulukoissa visuaalisesti näyttävästi. Nämä tekevät taulukoiden lukemisesta ja tiedon sisäistämisestä helppoa. Tärkeää on myös, että Lianan tiimi pystyy suoraan lisäämään tilinpäätöksen liitteet taulukoihin, sen sijaan että käytettäisiin huonolaatuisia kuvakaappauksia.

 

Sujuva ja joustava yhteistyö

Koko neljän kuukauden ajalle ulottunutta projektia – marraskuun suunnitteluvaiheesta materiaalien toimittamiseen ja edelleen maaliskuun julkaisuun – väritti sujuvuus ja joustavuus. Yhteispeli luovan kumppanin, Milttonin kanssa oli suoraviivaista ja työnjako tahojen välillä selvä. Kommunikaatio Lianan ja Fingridin välillä oli tiivistä, ja Fingridin tiimi oli erityisen vaikuttunut rauhoittavasta ilmapiiristä ja siitä, että kaikki heidän projektiin liittyvät toiveensa pystyttiin täyttämään.

 

“Yhteistyö Lianan kanssa on ollut sujuvaa ja joustavaa viimeiset neljä vuotta. Vuosikertomus on meille vuoden tärkein talousjulkaisu. Tulokset, jotka olemme saavuttaneet Lianan julkaisujärjestelmän avulla ovat huippuluokkaa toiminnallisuudessaan ja visuaalisuudessaan”, kertoo Fingrid Oyj:n viestintäpäällikkö Marjaana Kivioja.

 

Tutustu Fingridin verkkovuosikertomukseen, joka nousi keväällä 2020 listaamattomien yritysten ykköseksi ProComin järjestämässä vuosikertomusarviossa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Liana Technologies

Tiedot

Tilaaja: Fingrid Oyj

Lisätietoja

Yritysprofiili Liana Technologies kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Liana Technologies
Verkkosivut
Verkkovuosikertomus

Siirry yrityksen profiiliin Liana Technologies kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Liana Technologies - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Liana Technologies - Muita referenssejä

Liana Technologies - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia