Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Dustin vahvistaa asemaansa pk-sektorilla ostamalla suomalaisen Chilit Oy:n

BloggausRuotsalainen Dustin on sopinut suomalaisen, erityisesti pk-yrityksille tuotteita, palveluita ja ratkaisuja tarjoavan Chilit Oy:n ostamisesta.


Chilitillä on monipuolinen valikoima IT-ratkaisuja, vahva myyntiorganisaatio ja kasvava palvelusopimusten osuus pienille ja keskisuurille yrityksille.

”Chilit täydentää Dustinin toimintaa erittäin hyvin, sillä he yhdistävät tuotteita palveluihin ja tarjoavat näin älykkäitä IT-ratkaisuja pienille ja keskisuurille yrityksille. Yrityskaupalla vahvistamme asemaamme pk-sektorilla ja näemme yrityskaupasta syntyvän merkittäviä synergiaetuja nykyisen toimintamme rinnalla”, sanoo Dustinin Pohjoismaisista palveluista ja ratkaisusta vastaava johtaja Alexandra Drevenlid.

Chilit on vuonna 2010 perustettu yhtiö, jonka liikevaihto oli 33,7 MEUR vuonna 2018. Yrityksellä on noin 60 työntekijää Helsingissä ja Turussa. Chilit Oy:n myyjänä on pääomarahasto, jota hallinnoivat Sentica Partners Oy, yrityksen johto ja ryhmä työntekijöitä.

”Osana Dustin-konsernia voimme jatkossakin kehittyä kokonaisvaltaisena palveluntuottajana sekä hyödyntää Dustinin kokemusta palveluvalikoiman kehittämisestä”, sanoo Chilitin toimitusjohtaja Kimmo Juuti.

Chilit jatkaa toistaiseksi toimintaansa omalla nimellään ja yhtiön johto jatkaa tehtävissään. Yrityskauppa edellyttää Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksyntää, jonka päätöstä odotetaan 30 päivän kuluessa.

Yrityskaupan arvioidaan vaikuttavan hyvin vähän Dustinin osakekohtaiseen tulokseen kuluvalla tilikaudella.

Pinterest
Chilit Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Chilit kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Omat tagit

yrityskauppa
IT-yritys

Siirry yrityksen profiiliin Chilit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Chilit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Chilit - Muita referenssejä

Chilit - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia