Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Domo: asumispalveluja uudistamassa

Referenssi


Domo syntyi, kun Aalto-yliopiston ylioppilaskunta halusi uudistaa vanhan asuntojärjestelmänsä, joka ei palvellut enää asiakasta eikä asuntotoimiston työntekijöitä parhaalla tavalla. Pitkän ja antoisan työn tuloksena syntyi uudenlainen asuntopalvelu, joka säästi 50% asuntotoimiston työstä, ja on nyt muidenkin asunnontarjoajien ulottuvilla.

Asiakkaamme Jaakko Koivulan ajatuksia julkaisuvaiheessa:

"Lähdimme rakentamaan Domoa alun perin omaan tarpeeseemme. Kentältä ei vain löytynyt valmista ratkaisua, joka olisi vastannut meidän vaatimuksiamme asuntojärjestelmän käytettävyydestä tai ketteryydestä. Näin syntyi Domo, joka nyt on kaikkien saatavilla.

Alusta alkaen ohjelmiston kehitys on tapahtunut rohkeassa etukenossa. Projekti on viety läpi ketterien menetelmien periaattein, joka on laskenut tienraivaamisen riskejä ja teki Domon käyttöönotosta yllättävän stressittömän kokemuksen.

Kankeammalla prosessilla ja massiivisella testauksella olisi käyttöönottoa saanut lykättyä kuukausia ja yllätyksiä olisi silti tullut vastaan. Nyt Domo haluttiin rakentaa pala palalta niin, että kokonaisuuden toimivuutta oli mahdollista seurata jatkuvasti. Viimeiset silaukset ohjelmistoon on tehty oikean käytön ja asiakkaiden palautteen pohjalta.

Käyttöönotossa pelottavin vaihe on yleensä vanhan tiedon siirtäminen uuteen järjestelmään. Meidänkin organisaatiossamme oli taustalla toistakymmentä vuotta vanha järjestelmä, jonka tietokannan järjellisyydestä ei ollut takeita. Hyvän kehittäjäkumppanin kanssa saimme kuitenkin aikaan prosessin, jossa vanhan järjestelmän tietokannan aikaa vievän perkaamisen jälkeen datan siirtäminen Domoon oli sujuvaa.

Järjestelmänä Domo on ollut innostava sekä meidän asunnonvuokraustiimillemme että asiakkaillemme. Ensimmäisinä päivinä tuhannet asiakkaat kävivät tarkistamassa tietojaan ja tekemässä uusia hakemuksia asuntoihin. Samana päivänä ensimmäiset asuntotarjoukset lähetettiin ja vuokrasopimukset kirjoitettiin kokonaan Domossa.

Jotain käyttöönoton onnistumisesta kertoo se, että olin itse esittelemässä Domoa toiselle asuntoja vuokraavalle organisaatiolle jo saman päivän iltapäivänä. Helposti uskalsi lähteä. Sen verran omaan järjestelmäänsä luotti, ja luottaa yhä. Työ jatkuu nyt ohjelmiston kehittämisellä ja esittelemällä sitä muille järkevää asuntojärjestelmää tarvitseville. Domon esittelyä voi pyytää esimerkiksi tämän sivuston kautta.

Toivottavasti palaamme asiaan esittelyn merkeissä!"
In English

Domo: renewing housing services

We spent a large part of last year with a really exciting project, building Aalto University Student Union’s new housing system. Domo was released recently and over 500 students have already found their homes through the effortless, modern service experience it provides.

Suosittelija:

Alusta alkaen ohjelmiston kehitys on tapahtunut rohkeassa etukenossa. Projekti on viety läpi ketterien menetelmien periaattein, joka on laskenut tienraivaamisen riskejä ja teki Domon käyttöönotosta yllättävän stressittömän kokemuksen.

Jaakko Koivula, Tuoteomistaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Kisko Labs Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Aalto-yliopiston ylioppilaskunta
Ajankohta: 2014 - 2015
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Antti Akonniemi, 0405051909

Lisätietoja

Yritysprofiili Kisko Labs kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Teknologia

Ruby on Rails

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Kisko Labs kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Kisko Labs - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Kisko Labs - Muita referenssejä

Kisko Labs - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia