DNA yhdenmukaisti tuotekehitystään Contribyten koulutuksen avulla

Contribyte järjesti teleoperaattori DNA:lle tuotekehityskoulutuksen, johon osallistui työntekijöitä laajasti eri puolilta organisaatiota. Koulutuksen avulla DNA halusi yhdenmukaistaa tuotekehitystään. Contribyte pystyi järjestämään juuri DNA:n tarpeisiin sopivan koulutuskokonaisuuden.
DNA tarjoaa kattavasti muun muassa älypuhelimia, matkapuhelimia, kiinteää ja liikkuvaa laajakaistaa sekä niihin liittyviä palveluita. Sen lisäksi valikoimaan kuuluvat myös erilaiset viihde- ja tv-palvelut.

– Tarjoamme laitteita, palveluita ja niihin liittyviä lisäpalveluita, summaa DNA:lla viihdeliiketoiminnan ohjauksen johtajana toimiva Mikko Saarentaus.

Koulutus keskittyi tuotekehitysputken alkupäähän

Contribyte järjesti DNA:lle tuotekehityskoulutuksen, johon osallistui yhteensä noin 30 työntekijää eri puolilta organisaatiota. Työntekijät jaettiin kahteen eri ryhmään siten, että molemmissa ryhmissä olisi mahdollisimman paljon ihmisiä organisaation eri osista.

– Koulutus fokusoitiin tuotekehitysputken alkupäähän, eli innovointiin, ideoiden keräämiseen ja niiden validointiin. Koulutus keskittyi myös siihen, että oppisimme tunnistamaan sellaiset ideat, jotka kannattaa tuotekehitysputkeen oikeasti viedä, Saarentaus kertoo.

– Meillä on iso organisaatio ja ihmiset ovat tulleet meille erilaisista taustoista. Halusimme käytännössä yhdenmukaistaa tuotekehitystämme ja saada tekemiseen tiettyä struktuuria, toteaa DNA:lla Handset-liiketoiminnan johtajana työskentelevä Cedric Kamtsan. 

Keskiössä ketterä tekeminen

Koulutus alkoi syksyllä 2017 ja kesti kokonaisuudessaan yli puoli vuotta päättyen keväällä 2018. Yksi koulutuksen keskeisistä asioista oli ketterä tekeminen. Käytännössä ketteryydellä tarkoitetaan sitä, että jotakin kehitetään ja kokeillaan nopealla aikataululla. Kokeilun perusteella tehdään tarvittavat muutokset ja kokeillaan uudestaan.

– Tämä ideologia on meillekin tärkeä, jotta emme olisi siinä perinteisessä vesiputousmallissa. Siinä jotain valmistuu esimerkiksi kuuden kuukauden kuluttua ja sen jälkeen huomaammekin, ettei se ollutkaan sitä, mitä asiakkaat meiltä kaipasivat, Saarentaus painottaa.

– Olin tyytyväinen siihen, että koulutuksessa harjoiteltiin konkreettisesti. Se on todella tärkeää. Silloin käsiteltävä asia aukeaa ihmisille, koska he pystyvät soveltamaan sitä omaan työhönsä. Siten se jää toivon mukaan myös mieleen, Kamtsan sanoo.

– Contribyten kanssa toimiminen on ollut mielestäni joustavaa. Heidän kouluttajansa ovat olleet asiantuntevia ja he pystyivät tarjoamaan sellaisen muokatun koulutuskokonaisuuden, mitä me toivoimmekin, Saarentaus kuvailee.

Referenssin infoboxi
Referenssi
Tilaaja: DNA
Ajankohta:2017 - 2018
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Tuotekehitys ja suunnittelu
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
tuotejohtaminen tuotehallinnan konsultointi tuotehallinta
Pinterest

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Contribyte Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Muita julkaisuja Contribyte Oy:lta

Siirry Contribyte Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Ohjelmistoalalla parhaiten tienaavat Helsingissä työskentelevät ammattilaiset
Apple on nyt biljoonan dollarin yritys
Teamit lupaa tuoda monikanavaisen myynnin kaikkien yritysten saataville

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia