Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Discmania Europe Verkkokauppa

ReferenssiProjektin tavoitteena oli rakentaa uusi Discmania Store Europe -verkkokauppa pohjautuen olemassa olevaan Discmania Store USA -verkkokauppaan. Aiemmin Discmanian tuotteiden myynti Euroopassa oli laajan jakeluketjun lisäksi yhdistetty erilliseen verkkokauppaan jonka tarjontaan kuului myös muiden brändien tuotteita. Uuden kaupan tarkoituksena oli keskittää Euroopan alueen myynti ja markkinointi erilliseen verkkokauppaan oma brändi edellä.

Projektin tavoitteena oli lisäksi parantaa sekä USA:n että Euroopan brändiverkkokauppojen asiakaskokemusta ja hallittavuutta uusien toiminnallisuuksien myötä, sekä korjata tiettyjä USA:n verkkokaupan ongelmia.

Projekti aloitettiin määrittelemällä Euroopan verkkokauppaan tarvittavat muutokset, uudet ominaisuudet, uutiskirjepalvelut, maksutavat, toimitustavat ja muut integraatiot. USA:n verkkokaupasta tehtiin kopio, jonka jälkeen uutta verkkokauppaa lähdettin rakentamaan yhdessä sovittujen tavoitteiden mukaisesti.

Asiakkaan puolelta verkkokauppaa varten toimitettiin suunnitelmat rakenteesta, ulkoasusta ja toiminnoista, ja meille jäi niiden tekninen toteutus. Aktiivisella projektinhallinnalla ja yhteydenpidolla asiakkaan edustajien kanssa varmistimme, että lopputulos vastaa tarpeita ja toiveita.

Discmania Store Europe julkaistiin loppukeväästä 2021. Onnistunut verkkokauppahanke on kiihdyttänyt Spin18 Oy:n jo valmiiksi hurjaa liiketoiminnan kasvua entisestään.

Uusi näyttävä, tummasävyinen Shopify-verkkokauppa palvelee frisbeegolfin harrastajia ja ammattilaisia Euroopan talousalueella. Discmanian Euroopan verkkokauppaan kehitettyjen ominaisuuksien myötä asiakkaat löytävät suosituimmat tuotteet helpommin ja heidät ohjataan maantieteellisen paikannuksen perusteella sopivimpaan verkkokauppaan ostoksille.

Projektin loppupuolella parantelimme myös Discmania USA:n verkkokauppaa uusilla ominaisuuksilla ja yhtenäistämällä toteutusta Euroopan verkkokaupan kanssa. Muutosten myötä verkkokaupat vastaavat hyvin pitkälti toisiaan, jolloin myös niiden hallinnointi ja jatkokehitys on helpompaa.

Jatkamme hyvin alkanutta yhteistyötä Spin 18 Oy:n kanssa jatkokehittäen sekä Discmanian Euroopan että USA:n verkkokauppoja uusien tarpeiden pohjalta.

Suosittelija:

Konsepto valikoitui kilpailutuksen pohjalta kumppaniksi projektiin, koska heillä vaikutti selvästi olevan eniten kiinnostusta ja kykyä lähteä ratkaisemaan meidän liiketoiminnalle spesifejä haasteita. Yhteistyö Konsepton tiimin kanssa pelasi hyvin projektin alusta loppuun, eivätkä projektin kokoa kasvattaneet matkan varrella ilmenneet haasteet aiheuttaneet Konsepton päässä ongelmia resursoinnissa. Erityisen paljon arvostimme tiimin saavutettavuutta projektin alusta loppuun sekä kykyä pilkkoa toteutus helpommin hallittaviin osiin. Voin huoletta suositella Konseptoa yhteistyökumppaniksi etenkin niille, jotka kaipaavat verkkokaupaltaan vähän enemmän kuin valmiin avaimet käteen -paketin. Yhteystyökumppanina Konseptosta jäi tämän projektin pohjalta sellainen kuva, että Konsepton tiimi todella paneutuu asiakkaan heittämiin haasteisiin ja kartoittaa niihin parhaat ratkaisumallit perusteellisesti.

Janne Lahtinen, Online Business Manager, Spin 18 Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Konsepto logo

Tiedot

Tilaaja: Spin 18 Oy
Ajankohta: 2021

Lisätietoja

Yritysprofiili Konsepto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Kauppa
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Javascript
Shopify

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Shopify Plus

Siirry yrityksen profiiliin Konsepto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Konsepto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Konsepto - Muita referenssejä

Konsepto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia