Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitalisointi vs automatisointi - Mitä eroa?

BloggausLiiketoimintaprosesseja pyritään digitalisoimaan ja automatisoimaan. Mikä ero näillä kahdella oikeastaan on? Kansainvälisen tutkimus- ja konsultointiyritys Gartnerin mukaan digitalisoinnin tarkoituksena on luoda ja tuottaa jotain uutta asiakkaille tai liiketoiminnalle, ei vain parantaa jo olemassa olevaa.


Liiketoimintaprosessien digitalisointi luo lisäarvoa asiakkaalle ja tuottaa liiketoimintahyötyjä

Gartner vertaa esimerkissään sairaaloiden potilastietoja, jotka löytyvät nykyään sähköisesti sairaanhoitajien tableteilta paperisten potilaskansioiden sijaan. Potilastietojen siirtämistä paperilta digitaaliseen muotoon ei voida kutsua vielä digitalisoimiseksi. Sen sijaan potilastietojen yhdistäminen muihin potilaan tilaa mittaaviin laitteisiin sekä hälytysjärjestelmään parantavat potilaan hoitoprosessia.

Potilaan terveydentilan valvonnan digitalisointi tuo hyötyä paitsi potilaalle, sillä laitteet voisivat huomata terveydentilan muutokset rutiinikäyntejä aikaisemmin, myös hoitajille. Digitalisoinnin myötä hoitajilta vapautuu arvokasta työaikaa terveydentilan rutiininomaiselta valvonnalta inhimilliselle hoitajan työlle. Hoitajan empatiakykyä, kosketusta ja puhetta ei voida digitalisoida.

Pinterest
Alfame logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Alfame kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

Digitalisaatio
digitalisointi
automatisointi
prosessien automatisointi
prosessien automatisoiminen
liiketoiminnan digitalisointi

Siirry yrityksen profiiliin Alfame kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Alfame - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Alfame - Muita referenssejä

Alfame - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia