Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitalisaatiosta kilpailuetua valmistavassa teollisuudessa

BloggausDigitalisaatio koskettaa myös valmistavaa teollisuutta. Hyödynnetäänkö teillä sen kaikkia mahdollisuuksia, vai oletteko vasta päässeet alkuun? Digitalisaatio on synnyttänyt työkaluja, joilla vapautetaan aikaa toistuvilta rutiinitehtäviltä liiketoiminnan ja kilpailukyvyn kasvattamiseen. Tutustu tapoihin, joilla digitalisaatio helpottaa toisteista työtä ja tarjoaa helposti hyödynnettäväksi dataa paitsi tuotannon tehostamiseen, myös liiketoiminnan innovatiiviseen kehittämiseen.

Prosessien automatisointi

Valmistavassa teollisuudessa on siirretty toisteista työtä ihmiseltä koneelle jo vuosisadan ajan. Automatisoinnin avulla paitsi nopeutetaan työtä, myös varmistetaan sen laatu. Lisäksi toisteisen työn automatisointi parantaa työtyytyväisyyttä.

Sen sijaan taustaprosessien puolella on usein vielä paljon mahdollisuuksia hyödintämättä. Sen lisäksi, että tuotantonne voi olla äärimmilleen modernisoitu ja automatisoitu, voitte saada merkittäviä hyötyjä myös niin kutsutun back officen puolelta.

Mitä muita työtehtäviä valmistava teollisuus voi helpottaa digitaalisesti? Esimerkiksi

  • palkanlaskennan
  • myynnin
  • liiketoiminnan johdon tehtäviä.

Enemmän aikaa ja dataa kehittämiseen

Usein tuotantorobotit keräävät paljon dataa toiminnastaan. Valitettavan usein tämän tiedon hyödyntäminen jää kuitenkin vähälle. Usein syynä on pirstaloitunut tai vaikeassa muodossa oleva data, jonka pohjalta päätöksen teko olisi vaikeaa.

Tuotannonsuunnitteluun ja -ohjaukseen saadaan merkittäviä tehoja tiedolla johtamisen työkalujen avulla. Esimerkiksi järjestelmäintegraatiot keräävät arvokkaan tiedon aina tilausketjun alkupäästä toimituksen loppuun asti. Kun ydinprosessin kaikista pisteistä saadaan reaaliajassa dataa helposti luettavaan muotoon, on päivittäisjohtaminen ja esimerkiksi tuotannon pullonkaulojen tunnistaminen monin verroin helpompaa.

Digitalisaatio tuotteissa

Parhaimmillaan digitalisaatio varmistaa yrityksellenne aivan uuden suunnan. Digitalisaatio viedäänkin yhä useammin osaksi tuotetta. Esimerkiksi sensoriteknologia mahdollistaa tuotteiden kehittämisen datan avulla. Toisaalta asiakkaalle jaettu data luo uutta liiketoimintaa. Digitalisaation mahdollisuudet ovatkin lähes rajattomat!

Enemmän vinkkejä tuotantonne tehostamiseen, back officen automatisointiin sekä uusien mahdollisuuksien tunnistamiseen löydät blogistamme. Lue koko artikkeli täältä >>

Pinterest
Triuvare Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Triuvare kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Supply chain management SCM
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Integraatiot

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Triuvare kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Triuvare - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Triuvare - Muita referenssejä

Triuvare - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia