Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitalisaatio vaatii yrityksiltä uusia tiedonhallinnan ratkaisuja

BloggausAjattele tavallista työpäivää yrityksessänne. Joka hetki yrityksen eri funktioissa käsitellään ja luodaan uutta tietoa sekä dokumentteja. Liiketoiminnan digitalisoitumisen myötä dataa syntyy myös automaattisesti yrityksen useimpien laitteiden ollessa yhteydessä verkkoon.

Monessa yrityksessä pohditaankin nyt, mikä datasta on olennaista, miten se olisi helposti hyödynnettävissä, ja miten kaikki yrityksen dokumentit ja data olisivat aina ajan tasalla.

Tässä blogiartikkelissa kerromme, miten moderneilla tiedonhallinnan ratkaisuilla selätetään tavallisimmat informaatio- ja dokumentinhallinnan haasteet.

Tiedonhallinnan ratkaisut ovat modernin liiketoiminnan ydin

Tiedon- ja dokumentinhallinnan ratkaisut auttavat yrityksiä tehostamaan toimintaansa ja saamaan kaiken hyödyn irti keräämästään datasta. Ratkaisuilla parannetaan myös työn laatua ja tiedon kulkua.

Lisäksi tiedonhallinnan työkaluilla tuetaan yrityksen päätöksentekoa. Kun yrityksen data ja dokumentit ovat tehokkaasti hyödynnettävissä, työntekijät voivat käyttää arvokasta aikaansa tiedon etsimisen sijaan olennaiseen: raportointiin ja analysointiin.

Informaatiohallinnan tehostamisella on merkittävä vaikutus yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen. Panostamalla tiedonhallintaan, yritys investoi myös kilpailuedun rakentamiseen.

Tiedonhallinnan kolme merkittävintä hyötyä liiketoiminnalle

Tieto on yrityksen aineetonta pääomaa, joka on usein mittaamattoman arvokasta. Liian usein sitä kuitenkin säilötään ja käsitellään huolimattomasti, jolloin tiedon laatu voi heikentyä. Tiedonhallinnan tavoitteena on varmistaa, että kaikki yrityksen arvokas tieto on aina ehyttä ja helposti saatavilla.

Mitä muita liiketoimintahyötyjä informaationhallinta tarjoaa yrityksille? Tässä kolme esimerkkiä:

#1 Tiedonhallinnan tehostuminen

#2 Kustannussäästöt

#3 Tiedonkäsittelyn laadukkuus

Miten nämä näkyvät käytännössä? Lue lisää Canoraman blogista!

Pinterest
Canorama Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Canorama kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Tietoturva

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Canorama kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Canorama - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Canorama - Muita referenssejä

Canorama - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia