Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitalisaatio julkisen hallinnon toiminnan keskiössä

ReferenssiDigi- ja väestötietovirasto (entinen Väestörekisterikeskus) edistää yhteiskunnan digitalisointia ja sähköistä asiointia Suomessa.

Julkisella hallinnolla on kasvavia paineita kustannustehokkuuteen ja ajansäästöön. Kokonaisarkkitehtuurin ja sen mallinnuspalvelun avulla pidetään huoli siitä, että organisaatiot toimivat yhteen ja pystyvät uudelleen hyödyntämään kehitettyjä palveluita. Tästä seuraa suoria kustannussäästöjä.

Digitaalisten palvelujen ja yhteensopivien mallinnusvälineiden käyttöönoton ansiosta julkisen hallinnon toimijoiden ei enää tarvitse hankkia ja ylläpitää erillisiä mallinnusympäristöjä; organisaatioissa vältytään päällekkäiseltä työltä ja pienennetään kustannuksia. Kehitteillä on valtionhallinnon yhteiset komponentit, joita eri organisaatiot voivat hyödyntää mallinnuksessa. Nämä ovat myös helposti kopioitavissa ja linkitettävissä uusiin työkaluihin; kaikki mallinnuksessa tarvittava tieto löytyy suoraan kuvauksista.

“Joustavan pilvipalvelun mukainen sopimusmalli mahdollistaa järjestelmän laajan hyödyntämisen siten, että maksamme vain todellisista käyttäjistä. Laaja katselukäyttö sisältyy myös hintaan,” kertoo Kehityspäällikkö Hannu Ojala Digi- ja väestötietovirastosta.

QPR:n toimittama Arkkitehtuuripankki tukee julkisen hallinnon digitalisaatiota ja organisaatioiden kokonais- arkkitehtuurityötä. Se on mallintajien yhteinen työkalu. Asiantunteva koulutus ja aktiivisten käyttäjien kasvava joukko lisää ymmärtämystä ja helpottaa ohjeistusta organisaatioiden sisällä

Julkisen hallinnon yhteentoimivuus ja sähköisten palvelujen helppous on yksinkertaistanut kansalaisten, yritysten ja yhteisöjen kommunikointia viranomaisten kanssa, ja on tehnyt siitä myös turvallisempaa. Toiminnan iso kuva on selkeytynyt eri sidosryhmille. Uusien palvelujen rakentamisessa käyttäjä on ollut keskiössä, palveluprosesseja on uudistettu ja mietitty myös eri palvelujen yhteentoimivuutta ja kuvausten uudelleenkäytettävyyttä. Lainsäädäntöuudistusten myötä tietoturva- ja tietosuoja-asiat on huomioitu entistä kattavammin.

Lue lisää täältä.

Suosittelija:

"Kokonaisarkkitehtuuri tarjoaa ketterän ja tarkentuvan tavan kuvata organisaation toimintaa ja toimintaympäristöä. QPR:n ohjelmistojen ja palveluiden avulla se pystytään toteuttamaan joustavasti ja ketterästi.”

Hannu Ojala

Pinterest
Referenssin infoboxi
QPR Software Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Digi- ja väestötietovirasto (Väestörekisterikeskus
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Hannu Ojala

Lisätietoja

Yritysprofiili QPR Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Projektinhallinta
Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Laadunvarmistus

Toimialakokemus

Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Sidosryhmä
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Kokonaisarkkitehtuuri
QPR EnterpriseArchitect
Arkkitehtuuripankki
arkkitehtuurisuunnittelu
julkinen sektori
digitaalinen transformaatio
Digitalisaatio palveluna
kustannustehokkuus
julkiset palvelut
yhteentoimivuus

Siirry yrityksen profiiliin QPR Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

QPR Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

QPR Software - Muita referenssejä

QPR Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia