Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

"DigitalBooker erottui edukseen selkeytensä ja helppokäyttöisyytensä vuoksi."

ReferenssiVuodesta 1990 toiminut, Pirkkalassa sijaitseva Kunto-Partola tarjoaa fysioterapiaa, hierontaa, lymfaterapiaa, akupunktiota sekä liikunnanohjausta. DigitalBookeria Kunto-Partolassa on käytetty vuodesta 2015 saakka. Järjestelmä on säilynyt matkassa myös omistajavaihdoksen myötä.


Mutta miten DigitalBookerin ja Kunto-Partolan tarina oikein sai alkunsa?

“Aikoinaan ajanvarausjärjestelmää hankittaessa tehtiin vertailua eri järjestelmien välillä. DigitalBooker erottui edukseen selkeytensä ja helppokäyttöisyytensä vuoksi”, kertoo Kunto-Partolan fysioterapeutti Petri Lehto. “DigitalBooker helpottaa arkeamme, kun asiakkaat käyttävät entistä enemmän sähköistä ajanvarausta eikä puhelimessa tarvitse olla koko ajan. Näin voimme tarjota parempaa asiakaspalvelua. Lisäksi hoitojen ennen ja jälkeen-tilanteissa DigitalBooker on apunamme.

Alkuvaiheessa asiakkailta saatiin positiivista palautetta viikoittain. DigitalBookerin ottivat omakseen etenkin nuoret ja keski-ikäiset asiakkaat”. Lehto tietää jopa asiakkaita, joilla on kännykässä tallennettuna linkki suoraan DigitalBookeriin, jolloin asiakas voi muutamalla napin painalluksella varata ajan kun siltä tuntuu.

Kunto-Partolassa DigitalBooker koettiin niin toimivaksi, että järjestelmän rinnalle päätettiin hankkia Passeli Yritys taloushallinto-ohjelmisto Kassa- ja Laskutus-osioilla. DigitalBookerin varausnäkymä näkyy Passelissa, jolloin DigitalBookerista voidaan kätevästi maksaa tai laskuttaa tehty varaus. Tämä nopeuttaa työntekoa päivittäin.
Myös DigitalBookerin asiakaspalvelu on tullut tutuksi etenkin yrityksen omistajanvaihdostilanteessa. Lehto kiittelee asiakaspalvelua, josta on aina saanut henkilökohtaiselta tuntuvaa apua riittävän nopeasti, eikä ongelmien kanssa ole tarvinnut painia yksinään.

- Kunto-Partolan fysioterapeutti Petri Lehto

Suosittelija:

Petri Lehto / Kunto-Partola

Pinterest
Referenssin infoboxi
DigitalBooker Oy logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili DigitalBooker kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

Ajanvaraus
ajanvarausjärjestelmä
ajanvarauspalvelu

Siirry yrityksen profiiliin DigitalBooker kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

DigitalBooker - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

DigitalBooker - Muita referenssejä

DigitalBooker - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia