Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digital Illustrated uudistaa Espoon kaupungin viestinnällisen intranetin ja SharePoint-työtilat

ReferenssiEnsimmäiseksi uudistetaan kaupungin intranet SharePointin moderneilla viestintäsivustoilla. Tämän jälkeen, vuoden 2019 aikana, kaupungin nykyiset SharePoint-työtilat siirretään pilviympäristöön, mikä mahdollistaa kaupungin henkilöstön työskentelytapojen kehittämisen modernin yhteistyöteknologian avulla sekä ajasta ja paikasta riippumattoman työskentelyn.

Espoo on aloittamassa sisäisen viestinnän ja työskentelytapojen uudistusta, joka vaikuttaa tuhansien henkilöiden työpäivään. Tämä on todella mielenkiintoinen hanke, kun pääsemme yhdessä tekemään näin laajaa sisäistä muutosta modernin pilviteknologian avulla, Digital Illustratedin konsultti Milja Nohynek toteaa.

Projektin päätteeksi Espoon kaupungin henkilöstön käytössä on nykyaikainen intranet, joka vahvistaa johtamista, luo yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutusta sekä tukee kaupungin henkilöstöä työssään. Uudistunut viestinnällinen intranet kokoaa yhteen keskeiset ohjeet ja sisäiset järjestelmät sekä huomioi nykyistä paremmin erilaiset käyttäjäryhmät.

Kaupungin intranet Essi on keskeisin henkilöstöviestinnän kanavamme ja on hienoa päästä kehittämään sitä yhdessä uuden kumppanimme kanssa, Espoon kaupungin viestintäjohtaja Satu Tyry-Salo toteaa.

Sähköisten työtilojen uudistus puolestaan luo edellytykset sisäisen tiedonkulun ja yhteistyön kehittämiselle. Projektin päätteeksi Espoossa on käytössä nykyisiä työtiloja helppokäyttöisemmät ja modernimmat sähköiset työtilat. Uudet työtilat mahdollistavat myös uudenlaiset työtavat tiedonjakamiseen, palaverikäytäntöihin sekä tehtävien ja toimeksiantojen edistämiseen.

Espoossa on tärkeää, että arki sujuu. Kiinnitämme jatkuvasti huomiota kunnallisten palvelujen tuottavuuteen ja vaikuttavuuteen. Meille on tärkeää, että johtaminen, esimiestyö ja työtyytyväisyys kehittyvät ja ovat hyvällä tasolla.Uusien modernien sähköisten työtilojen tavoitteena on muun muassa tehostaa työskentelytapoja, helpottaa sisäistä tiedonkulkua sekä luoda edellytyksiä kaupungin eri toimijoiden yhteistyön tiivistämiselle, Espoon kaupungin henkilöstöjohtaja Kimmo Sarekoski toteaa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Digital Illustrated logo

Tiedot

Tilaaja: Espoon kaupunki
Ajankohta: 2018 - 2019
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Satu Tyry-Salo

Lisätietoja

Yritysprofiili Digital Illustrated kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Teknologia

Microsoft

Siirry yrityksen profiiliin Digital Illustrated kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digital Illustrated - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Digital Illustrated - Muita referenssejä

Digital Illustrated - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia