Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digital Illustrated ja Visma kumppaniksi kehittämään tulevaisuuden työ- ja elinkeinopalveluja

ReferenssiAsiakkuudenhallinnan kehittämisen projektissa suunnitellaan ja toteutetaan Microsoft Dynamics 365 -teknologiaan pohjautuva tietojärjestelmä, jonka avulla tullaan ohjaamaan ja seuraamaan työnhakijoiden asiakkuuden koko elinkaarta. Ratkaisun tavoitteena on sujuvoittaa erityisesti työnhakuun liittyviä ja työnhakijoiden työllistymistä tukevia käsittelyprosesseja parantaen samanaikaisesti virkailijoiden ja työnhakijoiden palvelukokemusta. Projektin työkalupakki pitää sisällään mm. palvelumuotoilua, integraatioita, prosessiautomaatiota ja tekoälyä, joita hyödyntämällä pyritään vähentämään työllistymisen esteitä ja nopeuttamaan työnhakijoiden työllistymistä.

Digital Illustratedin ja Visma Consultingin konsulteista koostuva tiimi työskentelee KEHA-keskuksen asiantuntijoiden kanssa tiiviissä yhteistyössä projektin aikana. Toimittajan konsulttitiimi suunnittelee ja kehittää ratkaisua hyödyntäen ja mukauttaen Microsoft Dynamics 365 -tuotealustaa. KEHA-keskus päätyi Dynamics 365 -alustaan erityisesti sen kattavien asiakkuuksien, hallinnan toiminnallisuuksien ja järjestelmän muokattavuuden sekä integraatiomahdollisuuksien myötä.

”Työnvälityksen kehittäminen digitalisoinnin keinoin on yksi hallituksen kärkihankkeen tavoitteista. Tulevien kasvupalvelujen henkilö- ja työnantaja-asiakkaiden asiakkuusprosesseja ohjaava asiakkuudenhallintajärjestelmä tulee olemaan keskeisessä roolissa Suomen työnvälityksen digitalisoinnissa. Etsimme vahvaa ja ketterää kumppania, jolla on kyky sitoutua hankkeen edellyttämään monivuotiseen transformaatioon tavoitteiden saavuttamiseksi. Digital Illustrated ja Visma Consulting vakuuttivat osaamisellaan ja referensseillään, ja yhteistyömme on käynnistynyt onnistuneesti kuluneen kesän aikana”, kertoo TE-digin hankejohtaja Mikko Rantahalme.

Asiakkuudenhallintaratkaisun kehittäminen alkoi toteutusta valmistelevalla vaiheella huhtikuussa 2018 ja varsinaiseen ketterän kehitysmenetelmän periaatteiden mukaiseen toteutusvaiheeseen siirryttiin kesäkuun alussa. Koska projekti on osa laajempaa TE-digi-hankekokonaisuutta, tulevat hankkeen eri projektien välinen koordinointi ja hankkeen kokonaisvaltainen ohjaus olemaan merkittävässä roolissa onnistumisen varmistamiseksi. Kokonaisuuden hallintaan hankkeessa tullaankin ottamaan käyttöön SAFe (Scaled Agile Framework) -menetelmäkehikko koko hankkeen ketteröittämiseen. Asiakkuudenhallintaratkaisun tuotannollisen käyttöönoton ajankohta on vuoden 2021 alussa maakuntauudistuksen yhteydessä.

Hanke vahvistaa KEHA:n ja Visman laajaa jo vuosia jatkunutta yhteistyötä. ”Visman kanssa toteutetut sovellus- ja ratkaisukehityshankkeet ovat vastanneet KEHA-keskuksen ja asiakkaidemme tarpeita. Yhteistyön pitkäjänteisyys ja laadukkaat toimitukset kertovat toimittajayhteistyömallin toimivuudesta ja toimittajan korkeasta asiantuntijuudesta ja ketteristä prosesseista”, KEHA-keskuksen ryhmäpäällikkö Kai Pirttijärvi kertoo.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Digital Illustrated logo

Tiedot

Tilaaja: TE-toimisto
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Mikko Rantahalme

Lisätietoja

Yritysprofiili Digital Illustrated kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Teknologia

Microsoft

Omat tagit

Dynamics 365

Siirry yrityksen profiiliin Digital Illustrated kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digital Illustrated - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Digital Illustrated - Muita referenssejä

Digital Illustrated - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia