Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kaks.io Labs: Digitaalisten palveluiden kehittäminen Invalidisäätiölle

Referenssi


"Vain uusiutumalla pystymme luomaan yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja taloudellista kasvua. Tämän mahdollistamisessa Verellä on suuri merkitys." kertoo Leena Hallamaa, Asiakkuusjohtaja, Invalidisäätiö.

LÄHTÖTILANNE: Asiakkuuksien ja sidosryhmien hallinnan toimintatavat olivat vanhentuneet
HAASTE: Toimintakulttuurin muutos
RATKAISU: HubSpotin päälle rakennettu kokonaisuus, joka yhdistää sidosryhmien sekä asiakkuuksienhallinnan, viestinnän ja markkinoinnin henkilökunnan tehokkaaseen muutosvalmennukseen

Muutoskumppaniksi Invalidisäätiö valitsi Kaks.io Labsin, joka ymmärsi sekä järjestelmäratkaisut että toimintatapojen muutoksen tarpeen.Kaks.ion johdolla Säätiössä otettiin HubSpot käyttöön suunnitelmallisesti vaiheistaen. Ensin tuli verkkopalvelut ja sen jälkeen markkinoinnin automaatio, jota Säätiö alkoi käyttää syksyllä 2018. Seuraavaksi vuorossa on HubSpotin CRM-järjestelmä, jonka avulla sidosryhmien hallinta viedään innovatiivisesti aivan uudelle tasolle.

Yhteistyö Kaks.io Labsin kanssa on Hallamaan mukaan ollut “äärettömän helppoa, tehokasta, innostavaa ja tuloksellista.”

“Sitoutuminen on aivan huikeaa. Voin vain arvata, kuinka monen lomasuunnitelmat menivät viime kesän ison verkkopalveluprojektin vuoksi uusiksi, mutta sitä ei huomannut mistään. Päinvastoin - yllätykset Kaks.ion suunnalta ovat olleet positiivisia, koska he ovat monesti miettineet seuraavia askelia jo puoli mailia pidemmälle kuin me.”

Jo lanseerattuja palveluita kehitetään systemaattisesti, ja seuraavaksi suunnitelmissa on luoda digitaaliset reitit yksilöllisiin työllistymis- ja valmennuspalveluihin. Invalidisäätiö ja Kaks.io Labs työskentelevät nyt yhdessä sen eteen, että tahto ja tarve kohtaavat entistä nopeammin, helpommin ja yksilöllisemmin.

Suosittelija:

"Vain uusiutumalla pystymme luomaan yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja taloudellista kasvua. Tämän mahdollistamisessa Kaks.io Labsilla on suuri merkitys."

Leena Hallamaa

Pinterest
Referenssin infoboxi
Vere Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Invalidisäätiö

Lisätietoja

Yritysprofiili Vere kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM

Siirry yrityksen profiiliin Vere kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vere - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Vere - Muita referenssejä

Vere - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia