Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Digitaaliset työkalut helpottavat Eltelin työntekijöiden arkea

Referenssi

Modernit, digitaaliset työkalut helpottavat Eltelin työntekijöiden arkea

Eltel on johtava, pohjoiseurooppalainen sähkö- ja tietoliikenneverkkojen rakentaja ja ylläpitäjä. Infraverkot ulottuvat maantieteellisesti laajalle alueelle ja niiden huolto- ja ylläpito asettaa suuria vaatimuksia sekä henkilöstölle että tietojärjestelmille.

Eltel on panostanut merkittävästi modernien, digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen ja hyödyntämiseen henkilöstönsä arjen helpottamiseksi. Eltelin lähes 7000 työntekijää työskentelevät erilaisissa tehtävissä huolehtien, että yhteiskunnalle kriittiset sähkö- ja tietoliikenneyhteydet toimivat. Eltel hyödyntää kattavasti Microsoftin Office 365 -palveluita, esimerkiksi tiimityöalustana Microsoft Teamsiä ja henkilöstön pääviestintäkanavana SharePoint-intranetia.

HiQ:n ja Eltelin kumppanuus laajenee

Eltel valitsi Office 365 -palvelun tukikumppaniksi HiQ:n, joka on toiminut jo vuosia Eltelin strategisena kumppanina mm. integraatioiden ja prosessiautomaation kehityksessä ja ylläpidossa. HiQ:n Office 365 -jatkuva palvelu täydentää Eltelin IT:n omaa, vahvaa osaamista ja tuo määrämuotoisen tavan hallita Office 365 -ympäristöä. HiQ:n tuki takaa nopean reagoinnin mahdollisissa häiriötilanteissa ja helpottaa pienkehitystä O365:n eri osa-alueilla. HiQ auttaa Elteliä myös uusien työtapojen jalkautuksessa ja henkilöstön kouluttamisessa.

“Kehitämme aktiivisesti loppukäyttäjäpalveluitamme ja pyrimme jatkuvasti hyödyntämään uusia, digitaalisia ratkaisuja koko organisaation toiminnan tehostamiseksi. Valitsimme Office 365 kumppaniksi HiQ:n, jolla on laaja kokemus vastaavista palveluista. Selkeä palvelukokonaisuus ja aiempi toimiva yhteistyö tukivat HiQ:n valintaa”, kommentoi Terje Berg, Director of Infrastructure & End User Services, Eltel Networks.

HiQ on vuodesta 2007 alkaen auttanut Elteliä kokonaisvaltaisesti modernisoidun IT-arkkitehtuurin kehittämisessä ja ylläpidossa. Kumppanuus on vuosien myötä laajentunut kattamaan integraatiotoimitukset ja sovellusten tukipalvelun, ylläpidon sekä projektinhallinnan palveluita ja laajenee nyt myös Office 365 -tukeen ja ylläpitoon.

“Kiinnostus moderneihin työ- ja viestintävälineisiin on kasvanut selkeästi asiakkaidemme keskuudessa. Olemme kehittäneet jatkuvasti palveluidemme sisältöä vastaamaan kysyntää ja pystymme tarjoamaan Office 365 alueelle teknisen kyvykkyyden lisäksi myös muutosjohtamisen tuen ja kattavat tukipalvelut. Olemme ylpeitä siitä, että tärkeä kumppanuutemme Eltelin kanssa laajenee jälleen”, toteaa HiQ Finlandin toimitusjohtaja Jukka Rautio.

Eltel - Shaping Future Infranets

Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin-konsernin palveluksessa työskentelee tällä hetkellä noin 6 700 työntekijää, joista Suomessa noin 1 500. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 1,1 miljardia euroa. 

Suosittelija:

Kehitämme aktiivisesti loppukäyttäjäpalveluitamme ja pyrimme jatkuvasti hyödyntämään uusia, digitaalisia ratkaisuja koko organisaation toiminnan tehostamiseksi. Valitsimme Office 365 kumppaniksi HiQ:n, jolla on laaja kokemus vastaavista palveluista. Selkeä palvelukokonaisuus ja aiempi toimiva yhteistyö tukivat HiQ:n valintaa.

Terje Berg, Director of Infrastructure & End User Services, Eltel Networks

Pinterest
Referenssin infoboxi
HiQ Finland Oy

Tiedot

Tilaaja: Eltel
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Timo Vesa

Lisätietoja

Yritysprofiili HiQ Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Viestintä

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin HiQ Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

HiQ Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

HiQ Finland - Muita referenssejä

HiQ Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia