Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitaaliset ja älykkäät lomakeratkaisut pakkausteollisuudelle

ReferenssiNäyttävät ja älykkäät lomakkeet yrityksellesi


Nykyaikaiset sähköiset lomakkeet tarjoavat ketterän ratkaisun koko liiketoiminnan ja arvoketjun hallintaan ja seuraamiseen. Pakkausteollisuudelle ovat tyypillisiä hyvin nopeat tilaus-toimitusketjut. Tilausten ja toimitusten käsittely täytyy olla tehokasta ja luotettavaa.


Tarvitsetko nopeaa ja automaattista kanssakäymistä asiakkaittesi kanssa?

DocOrigin-ratkaisu kattaa yrityksen kaikki lomake- ja tulosteratkaisut paitsi perinteisesti myös digitaalisesti. Haluatko lähettää sähköpostin ja SMS-viestin automaattisesti ja samanaikaisesti? Sovellus tuottaa sekä sähköiset PDF, HTML että tulostimille tarkoitetut PostScript ja PCL5 muotoiset tulosteet. Sovelluksella suunnittelet ja tulostat kaikki lomakkeet, kaaviot, viiva- ja QR-koodit. Lomakkeet ja dokumentit sisältävät älykkyyttä, XML datan muodostamia kaavioita, kuvia esimerkiksi ryhmittelytiedon perusteella. Sähköiselle lomakkeelle (HTML) päivitetty tieto voidaan viedä takaisin oheisjärjestelmään.

Suosittelija:

”Sähköisten palvelujen käyttö lisääntyy vauhdilla ja DocOrigin käyttöönotto on viitoittanut tätä tietä. Sovelluksen asennus, vanhojen lomakkeiden konvertointi uusiksi DocOrigin lomakkeiksi oli nopeaa ja helppoa. Ohjelmiston helppokäyttöisyys oli tae vähäiselle koulutustarpeelle. Ketterä ja helppo lomakkeiden muodostus sekä niiden ylläpito selkeällä käyttöliittymällä tuo parannuksia toimintaan. DocOriginin sähköiset lomakkeet luovat mahdollisuuksia erilaisiin prosessien hallintamenetelmiin. Kontaktointi asiakasrajapinnassa onnistuu hyvin automaattisilla ja samanaikaisilla sähköposti- ja SMS-viesteillä. Lomakkeiden ja dokumenttien arkistointi on vaivatonta. Ratkaisussa on paljon mahdollisuuksia ja toiminnallisuuksia, joita emme ole vielä hyödyntäneet. Tagnilen henkilöstön joustavuus ja ammattimainen palvelu nopealla vasteajalla helpotti sovelluksen käyttöönottoa.” DS Smith on johtava eurooppalainen pakkausalan yritys, joka suunnittelee ja valmistaa asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityjä pakkauksia ja myyntitelineitä sekä muita myynninedistämismateriaaleja.

Kari Hurme, IS Manager - Suomi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tagnile Oy logo

Tiedot

Tilaaja: DS Smith

Lisätietoja

Yritysprofiili Tagnile kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Mobiilikehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Tagnile kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tagnile - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Tagnile - Muita referenssejä

Tagnile - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia