Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitaalisen palvelukonseptin palvelumuotoilu ja vaatimusmäärittely

ReferenssiMaalausteho Oy palvelee rakennusliikkeitä, taloyhtiöitä, kuntatoimijoita, yksityishenkilöitä kuin järjestöjäkin maalaten kaikenlaiset ulkopinnat huoltomaalaus ja uudiskohteissa.

Toteutimme Maalaustehon uudelle liiketoimintaidealle digitaalisen palvelukonseptin palvelumuotoilun, UI/UX suunnittelun ja ominaisuuksien sekä teknisen suunnitelman vaatimusmäärittelyn.

Projekti aloitettiin yhteisellä työpajalla asiakkaan kanssa, jossa käytiin läpi uuden palvelun tavoitteet, kohderyhmät, käyttäjät sekä käyttäjien tarpeet. MeKiwi toteutti asiakaspolkujen palvelumuotoilun ja suunnitteli alustavan käyttöliittymän uudelle digitaaliselle palvelulle. Valmis suunnitelma käytiin yhdessä läpi asiakkaan kanssa, jonka jälkeen MeKiwi teki halutut muutoksen ja toteutti uuden käyttöliittymän suunnitelman pohjalta. Käyttöliittymä luotiin Sketch-ohjelmistolla, jolla pystytään toteuttamaan klikkailtava demoversio käyttöliittymästä. Kun digitaalisen palvelun toiminnallisuudet olivat selvillä, MeKiwi toteutti palvelulle tarkan ominaisuusmäärittelyn ja teknisen vaatimuusmäärittelyn.

Parhaat digitaaliset palvelut luodaan, kun palvelumuotoilu, ominaisuusmäärittely ja tekninen suunnittelu nivoutuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, jossa lähtökohtana on loppukäyttäjä.

Suosittelija:

“Olin todella tyytyväinen ja asiat menivät, niin kuin odotin. Vaikkei itsellä ollut selkeää käsitystä mistä lähdetään liikenteeseen, oli MeKiwillä työkalut miten suunnitteluprosessia viedään eteenpäin. Suunnittelun aikana esitetyt kysymykset olivat hyviä ja tiimi ja osaajat graafikkopuolelta sekä teknisen vaatimusmäärittelyn puolelta päteviä ja taitavia. Kehitys oli joustavaa ja oltiin samaa tiimiä, mikä oli meille asiakkaana motivoivaa. Määrittelyn tulos oli sitä mitä odotettiin ja graafinen Sketch-softalla tehty toiminnallinen klikkailtava käyttöliittymäsuunnitelma oli todella pätevä ja tärkeä demoilussa. Heti sai fiiliksen mitä oikea lopullinen käyttöliittymä ja softa voisi olla. Hyvien tyyppien kanssa on mukavaa tehdä töitä.”

Jonne Riihimäki, CEO, maalausteho Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
MeKiwi Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Maalausteho Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili MeKiwi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu

Omat tagit

vaatimusmäärittely
konseptointi
digitaalinen palvelu

Siirry yrityksen profiiliin MeKiwi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

MeKiwi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

MeKiwi - Muita referenssejä

MeKiwi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia