Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitaalisen ilme uudistettiin kotisivujen drupal-kehityshankkeessa

ReferenssiViihtyisä ja moderni monitoimiareena Metro Areena Espoossa sai arvoisensa digitaalisen ilmeen verkkosivujen Drupal-kehityshankkeessa. Hankkeen aluksi ideoitiin sivuston yleisilmettä ja värimaailmaa, sekä haettiin tapoja, joilla Metro Areenan tilatarjontaa ja tapahtumia saataisiin hyvin esille verkkopalvelussa.


Haaste:

Verkkosivuston käyttöliittymä ja visuaalinen ilme haluttiin uudistaa ja samalla kehittää sivustosta loppukäyttäjiä paremmin palveleva. Vanhalta sivustolta puuttui Interaktiivinen kerros kokonaan, eli esimerkiksi sopivaa tilaa ei pystynyt hakemaan lainkaan.


Ratkaisu:

Drupal-kehityshankkeessa uudistettiin Metro Areenan sivuston koko visuaalinen ilme ja keskeiset toiminnot, kuten tilojen esittely ja varaaminen.


Tulokset:

Näyttävä ja mobiiliresponsiivinen visuaalinen ilme, joka sopii asiakkaan brändiin.
Keskeiset tilojen esittely- ja varaustoiminnot tuotiin osaksi verkkopalvelua.
Onnistunut verkkopalvelun kehityshanke on kestänyt aikaa hyvin.


Toteutuksen laajempi kuvaus:

Espoon Metro Areenan kotisivujen uudistus lähti liikkeelle digitaalisen ilmeen suunnittelusta. Hankkeen alussa ideoitiin sivuston yleisilmettä ja värimaailmaa, sekä haettiin tapoja, joilla Metro Areenan tilatarjontaa ja tapahtumia saataisiin hyvin esille verkkopalvelussa. Lähtökohtaisena vaatimuksena oli, että kuluttajia ja tapahtumajärjestäjiä haluttiin palvella samalla verkkosivustolla.

Toteutuksessa lähdettiin kehittämään responsiivista Drupal-sivustoa, johon tapahtumien ja tilojen lisääminen olisi mahdollisimman helppoa ja jouhevaa. Toisaalta hankkeen keskiössä oli itse Areenan, sen aitioiden ja kokoustilojen vuokraus loppuasiakkaille digitaalisen palvelun kautta.

Tilavarausten toteutuksessa päädyttiin interaktiiviseen tilanhakupalveluun, missä tapahtuman järjestäjä voi määrittää henkilömäärän ja tilan tyypin, joiden perusteella järjestelmä ehdottaa tarpeeseen sopivia tiloja. Jäävuorojen varaus toteutettiin ulkopuolisen tarjoajan palvelulla.

Metro Areenan varausprosessien lisäksi verkkosivuston käyttökokemus ja visuaalisen ilme uudistettiin. Drupal-julkaisujärjestelmällä kehitetyn sivuston asettelussa päädyttiin ruutupohjaisuuteen, joka jakaa sivuston yhteen viiva kolmeen osaan riippuen käyttäjän näytön koosta. Mobiiliresponsiivisuuden lisäksi ruutupohjaisuus sopi myös hyvin Metro Areenan ilmeeseen.

Toteutuksen myötä kävijän ottaa vastaan etusivulla fiilistä nostattava video, joka kuljettaa kävijän Espoon ilmatilan kautta läpi Metro Areenan tapahtumien skaalan. Etusivu toimii koosteena Metro Areenan tärkeimpiin palveluihin, kuten ajankohtaisiin tapahtumiin ja tilojen varaamiseen. Brave Digitalin mediatiimin kuvaaja tuotti julkaisuvaiheessa valokuvat eri tiloista. Myös Areenan sijainnin näyttävä Google maps kustomoitiin sopimaan yrityksen värimaailmaan.

Toteutus oli aikanaan erittäin moderni ja on kestänyt aikaa hyvin. Verkkopalvelu toimii edelleen keskeisessä roolissa Metro Areenan markkinointiviestinnässä ja toiminnan pyörittämisessä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oddy Tech logo

Tiedot

Tilaaja: Metro Areena

Lisätietoja

Yritysprofiili Oddy Tech kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Mobiilikehitys
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Drupal

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Oddy Tech kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oddy Tech - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Oddy Tech - Muita referenssejä

Oddy Tech - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia