Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Digitaalinen ratkaisu kestävän kehityksen tavoitteiden tueksi Aalto-yliopistossa

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Aalto-korkeakoulusäätiö sr : AaltoSDG

Osallistumishakemukset 09.04.2019 klo 12.00 mennessä

Kestävä kehitys on osa Aallon strategiaa ja arvoja. Aalto-yliopisto on sitoutunut YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin (SDG) kaikessa toiminnassaan: tutkimuksessa, opetuksessa, innovaatiotoiminnassa ja kampuskehityksessä. Aalto-yliopisto myös analysoi ja raportoi toimintaansa kestävän kehityksen saralla. Kokonaisnäkyvyyttä eri puolilla yliopistoa tehtävään SDG-työhön tai SDG-tavoitteiden saavuttamiseen ei kuitenkaan tällä hetkellä ole tarjolla. Tieto on pirstaleista ja vaikeasti saatavilla, eikä se aina kytkeydy aaltolaisen - opiskelijan tai henkilökunnan - arkeen ja valintoihin. Innovaatiokilpailussa kehitettävän ratkaisun tavoite on vauhdittaa SDG-tavoitteiden edistämistä ja saavuttamista Aalto-yliopistossa motivoivan ja aktivoivan viestinnän keinoin. Miten tieto Aalto-yliopiston toiminnasta SDG-tavoitteiden edistämiseksi kerätään yhteen paikkaan näkyväksi yliopistolaisille muodossa, joka motivoi ja sitouttaa heitä omissa valinnoissaan?

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia