Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitaalinen palvelupolku 24/7

Referenssi

RE-piste

Digitaalinen 24/7 palvelupolku

Lakeuden Etappi halusi rakentaa Suomen moderneimman jätteiden keräysaseman Seinäjoelle. Elenium valittiin hankkeeseen kumppaniksi toteuttamaan digitaalista asiointipalvelua kuluttaja-asiakkaille. Onnistuneen käyttöönoton jälkeen sovellus on saanut paljon positiivista palautetta ja konseptia aiotaan laajentaa uusille jätteen keräysasemille.

Haaste

Asiakastarpeet aukioloajoista ovat muuttuneet viime vuosina ja ihmisten tietoisuus jätteiden lajittelusta ja kierrättämisestä on lisääntynyt. Perinteisesti jäteasemalle on tuotu jätteet hyvin rajattuina aukioloaikoina ja asemalla asiakaspalvelija on opastanut jätteiden vastaanotossa. Yhteistyön tavoitteena on oli viedä asiakaspolku mobiiliin ja mahdollistaa 24/7 itsepalvelu aseman alueella perinteisen palvelun rinnalla.

Ratkaisu

Projektitoimitukseen sisältyi iOS ja Android mobiilisovellukset, henkilökunnan web-hallintapaneeli ja rekisterikilpeen perustuva käyttäjän tunnistus.

Mobiilisovellus ohjaa kuluttajaa lajittelemaan jätteensä, maksamaan ne ja paikalle saavuttaessa infonäytöillä voidaan opastaa käyttäjä personoiduin opastein tunnistetun kuorman perusteella.

Henkilökunnan taustaominaisuudet mahdollistavat palvelukaistalle tulevien asiakaskuormien kirjaamisen, jätelajikatalogin, hinnastonhallinnan ja liiketoiminta-analytiikan.

Tulokset

Yhteistyön tuloksena saimme avattua itsepalveluperiaatteella toimivan asiointikanavan osaksi Seinäjoen 2021 avatulle jätteiden keräysasemalle. Itsepalvelukaista on kerännyt heti julkaisusta alkaen paljon positiivisia kokemuksia ja se on tehostanut aseman vastaanottotyötä. Sovellusta on ladattu kahden ensimmäisen kuukauden aikana useita tuhansia kertoja.

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ!

Pinterest
Referenssin infoboxi
Elenium Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Lakeuden Etappi

Lisätietoja

Yritysprofiili Elenium kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Toiminnanohjaus ERP
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Elenium kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Elenium - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Elenium - Muita referenssejä

Elenium - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia