Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitaalinen opiskelijakortti taskussasi

ReferenssiOpiskelijaelämän digitalisaatio

Frank totesi, että opiskelijoiden muovikortit ja liimatarrat eivät ole tätä päivää ja konseptoi kännykkään ladattavan opiskelijakorttisovelluksen.
Digitaalisen opiskelijakortin voi viikkojen sijaan hankkia muutamalla painalluksella. Samalla opiskelija saa kännykkäänsä tiedot kaikista hänelle kuuluvista alennuksista ja eduista. Frankin intressi on palvella opiskelijaa ja käyttäjäkokemuksen tahdottiin olevan maailmanluokkaa. Kehitystyön lähtökohtana oli vahva visio ja avoin mieli.

10 viikossa mobiiliappiksi

Gofore määritteli tärkeimmät loppukäyttäjiin vaikuttavat asiat ja keskittyi suunnittelemaan yksinkertaisen ja helppokäyttöisen sovelluksen. Huolellisella suunnittelulla sekä parhailla työkaluilla saatiin aikaan loppukäyttäjälle parhaiten sopiva hybridimobiilisovellus. Frank Appia on ladattu iOS- ja android-puhelimilla yli 60 000 kertaa. Sovellus palkittiin vuoden parhaana mobiilihyötypalveluna Euroopan tärkeimmässä startup-tapahtumassa Slushissa 2016.

Tiivistä yhteistyötä yhteinen tavoite mielessä

Projektin huima kehitysnopeus yllätti myös Goforen kehittäjät. Useassa asiassa onnistuttiin samanaikaisesti. Kehityksessä sovellettiin avointa kommunikaatiota. Esteet havaittiin ja ratkaistiin nopeasti. Ongelmat, jotka jäykässä organisaatiorakenteessa veisivät päiviä, ratkaistiin usein yhden keskustelun aikana.
Ominaisuudet validoitiin välittömästi valmistumisen jälkeen ja teknologiavalinnat tehtiin bisnesvetoisesti – parhaat työkalut kulloiseenkin käyttötarkoitukseen. Projektitiimi reagoi nopeasti ja rohkeasti loppukäyttäjien palautetta kuunnellen.

Suosittelija:

Kehitysprojektin luonne ja aikataulupaineet vaativat tiimiltä ensiluokkaista ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä. Goforen asiantuntijat toivat tiimiin vahvan osaamisen lisäksi myös freshin kyseenalaistavan otteen, joka auttoi kehittämään tuotetta mahdollisimman käyttäjälähtöisesti. Yli 20,000 käyttäjää ensimmäisen viikon aikana kertoo siitä, että hyvällä tiimillä nopeus ja laatu eivät ole toisiansa poissulkevia attribuutteja.

Sauli Böhm, Frank

Pinterest
Referenssin infoboxi
Gofore Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Frank Students
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Viljakaisa Aaltonen, 050 483 5663, viljakaisa.aaltonen@gofore.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Gofore kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Toimialakokemus

IT
Koulutusala

Teknologia

Android
iOS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Gofore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gofore - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Gofore - Muita referenssejä

Gofore - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia