Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitaalinen markkinapaikka

ReferenssiKehitimme digitaalisen markkinapaikan, Livediilin, jonka tavoitteena on nousta Suomen suosituimmaksi markkinapaikaksi. Livediilissä yksityiset kuluttajat ja yritykset voivat käydä kauppaa turvallisesti ja sujuvasti.

Livediili sai alkunsa asiakkaan pitkäaikaisesta visiosta, joka painotti intuitiivisuutta sekä turvallisen ja laajennettavan alustan tärkeyttä. Näiden periaatteiden ohjaamana rakensimme alustan, joka on nyt Livediilin menestyksen ytimessä. Suunnittelemamme ratkaisu ei ainoastaan vastannut vaatimuksia, vaan myös ylitti ne.

Turvallinen ja kotimainen digitaalinen markkinapaikka

Livediilin toimintaperiaatteet, kotimaisuus ja turvallisuus, ovat olennaiset käyttäjien luottamuksen rakentamiseksi digitaalisessa markkinapaikassa. Henkilöllisyyden varmennus ja rekisteröinti mahdollistavat turvallisen kaupankäynnin kaikille osapuolille. Livediilin saama Avainlippu-merkki korostaa liiketoiminnan kotimaisuutta ja palvelun luotettavuutta. Ne olivat valintakriteerejä myös yhteistyökumppania etsittäessä.

Digitaalisen markkinapaikan rakentaminen

Tecinspiren asiantuntemus ja visionäärinen lähestymistapa ohjasivat projektia läpi sen monien vaiheiden. Säännölliset palaverit ja avoin viestintä takasivat onnistuneen kehitysprosessin.

Digitaalinen markkinapaikka toteutettiin progressiivisena websovelluksena (PWA) käyttäen Googlen Angular-teknologiaa. Tämä mahdollistaa selaimissa toimivan sovelluksen, joka yhdistää verkkosivujen ja natiivisovellusten parhaat puolet. Se sopeutuu saumattomasti kaikille laitteille ja näytöille ja se on helppo lisätä suoraan kotinäytölle ilman sovelluskaupan kautta tapahtuvaa latausta.

Mitä ominaisuuksia digitaalinen markkinapaikka tarjoaa?

Monipuolinen kehitystyö sisälsi sekä ohjelmistoarkkitehtuurin että käyttökokemuksen suunnittelua. Livediilin monipuolisia toimintoja ovat mm.

 • Ilmoitusten selailu ja uusien ilmoitusten jättäminen
 • Hakutoiminnot
 • Vahva tunnistautuminen
 • Monipuoliset maksutavat
 • Pikamyynti ja loisteikkunat
 • Chat
 • Arvostelut
 • Tarjousten tekeminen
 • Palveluiden ilmoittaminen alustaan
 • Sähköpostitoiminnot
 • Kielituki suomeksi ja englanniksi
 • Analytiikka
 • Hallintatoiminnot ylläpitäjille

Livediili mahdollistaa kaupankäynnin yksityishenkilöiden ja yritysten välillä, tarjoten ilmaisen rekisteröinnin ja tuotelistauksen yksityisille käyttäjille. Yrityksille on tarjolla kilpailukykyisiä paketteja, joiden hinnat alkavat alle kahdestakymmenestä eurosta kuukaudessa.

Suosittelija:

Paikallinen, luotettava ja asiantunteva toimija oli meille tärkeä valintakriteeri. Tecinspire vakuutti meidät ammattitaidolla ja näkemyksellään. Projektin aikana pidimme säännöllisesti palavereita ja niiden lisäksi yhteydenpito sujuvaa. Saimme Tecinspiren ammattilaiset helposti kiinni ja tarvittaessa kiireiset muutokset tai lisätyöt tuli tehtyä nopeasti. Olemme erityisen kiitollisia Tecinspiren ammattitaitoon ja näkemykseen Livediilin kehityksestä ja visiosta. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja voimme lämpimästi suositella Tecinspiren palveluita.

Jaakko Tolonen ja Ari Koski, Livediili Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tecinspire Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Livediili Oy
Ajankohta: 2022 - 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jaakko Tolonen ja Ari Koski, Livediili Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Tecinspire kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Aineistonhallinta
Arkkitehtuuri
Dokumenttien hallinta
Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Maksaminen
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Tietoturva
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Google
Angular
Javascript

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

tecinspire
ketterä kehittäminen
progressive web app
pwa

Siirry yrityksen profiiliin Tecinspire kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tecinspire - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tecinspire - Muita referenssejä

Tecinspire - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia