Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Digitaalinen haastattelujen ja kuulustelujen tallennusjärjestelmä

TarjouspyyntöHankintailmoitus: Istekki Oy

Tarjoukset 25.03.2019 klo 10.00 mennessä

Hankinnan kohteena on digitaalinen haastattelujen ja kuulustelujen tallennusjärjestelmä sekä siihen liittyvät palvelut kuten suunnittelu, asennus, koulutus ja ohjelmointipalvelut. Järjestelmä voidaan hankkia kokonaisena tai sen osia voidaan hyödyntää osana Loppuasiakkaalla jo olemassa olevaa järjestelmää. Istekki Oy tarjoaa järjestelmää palveluna nykyisille ja tuleville asiakkailleen toimien palveluintegraattorina. Tällä tarjouspyynnöllä emme hae toimittajaa yhteen ennalta määrättyyn kohteeseen toteutettavaan ratkaisuun, vaan kohteita on useampia samankaltaisia ja sopimuskauden aikana uusia tarpeita voi nousta esiin ja ne pyritään toteuttamaan tämän hankinnan kautta saatavalla järjestelmällä. Toimittaja vastaa 3. tason tuesta, Tilaajan vastatessa 1. ja 2. tason tuesta loppukäyttäjille tuki- ja ylläpitohenkilöstölle annetun koulutuksen pohjalta. 3. tason tuki pitää sisällään sovelluspuolen tuen ja vianselvityksen Tilaajan asiantuntijoille. Toimittaja vastaa vuosittain ohjelmistopäivityksistä, mikäli niitä on tullut.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia