Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Digitaalinen aineistonhallinta kasvattaa sähköisen omaisuutesi arvoa

BloggausSähköisessä ekosysteemissäsi liikkuu valtavasti tietoa. Sen arvokkaimman osan muodostavat sähköinen omaisuutesi, johon kuuluu toistuvasti käytettävä tieto (esimerkiksi brändiaineistosi), liiketoiminnallesi välttämätön ja kilpailuetua tarjoava tieto (kuten sopimukset ja patentit) sekä tuottavuuttasi kasvattava tieto (kuten automatisoidut työnkulut, benchmark-tietokannat ja big data -analyysit).

Sähköisen omaisuutesi arvo kasvaa, kun se on laajasti koko ekosysteemisi hyödynnettävissä. Arvokkain tieto on saavutettavaa – helposti löydettävissä ja käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta – sekä ajantasaista, yhtenäistä ja oikeaa. Kun keskität irralliset ja siiloutuneet tiedon lähteesi yhteen digitaalisen aineistonhallinnan ekosysteemiin, tehostat sähköisen omaisuutesi käyttöä.

Gredi Content HUB on helposti integroitava sähköisen ekosysteemin ydin. Standardi-rajapinnoillamme ja integrointimahdollisuuksillamme vaihdat tietoa digitaalisen aineistonhallinnan (DAM) ja muiden liiketoimintajärjestelmiesi välillä tai julkaiset aineistojasi esimerkiksi sosiaaliseen mediaan ja verkkokauppaan. Jos et löydä tarvitsemaasi valmista liittymää listaltamme, räätälöimme sinulle sellaisen.

Tarjoamme käyttöösi muun muassa seuraavat rajapinnat:

  • RESTful API
  • Integraatiot esimerkiksi Google Cloud AI, PowerPoint, WordPress, EPIserver, InRiver,
  • Synkka, SAP, Adobe InDesign
  • WebService-rajapinnat (SOAP/WSDL)
  • Ajax/Json
  • XML-pohjaiset rajapintatoteutukset
  • Servlet- ja HTTP-rajapinnat
  • SSO (Single Sign-On) -kertakirjautumisratkaisut ja vahva tunnistautuminen

Saat Content HUBin käyttöösi ketterästi ja IT-osastoasi kuormittamatta jopa parissa viikossa. Tietoturvallinen ja tulevaisuudenkin vaatimuksista selviävä SaaS-ratkaisumme pyörii kotimaisilla palvelimilla. Huolehdimme puolestasi GDPR-valmiin keskitetyn sähköisen aineistonhallinnan käyttöönotosta, ylläpidosta, saatavuudesta, käyttäjien koulutuksesta, tukipalveluista sekä kyberturvallisuudesta. Kehitämme palveluamme aktiivisesti ja halutessasi räätälöimme sen tarpeidesi mukaisesti.

Gredi Content HUBin monipuolinen käyttäjähallinta tukee ekosysteemisi tietoturvallisuutta. Pystyt seuraamaan aineistojen käyttöä käyttäjä- ja aineistokohtaisesti ja rajoittamaan pääsyn palveluusi tai sen osiin vain valituista IP-osoitteista. Voit myös käyttää salattua https-yhteyttä palvelimen ja selaimen välillä. Käyttäjien salasanat on salattu järjestelmässä.

Content HUB toimii hajautetusti usealla konesalikumppanimme virtuaalisella ja fyysisellä palvelimella yhdessä tai useammassa vikasietoisessa datakeskuksessa. Ne hyödyntävät huipputekniikkaa ja varmistavat korkean käytettävyyden. ISO/IEC 27001:2013-sertifioitu konesaliympäristömme täyttää fyysiseltä turvallisuudeltaan KATAKRI ST IV -tason vaatimukset. Käytössä on keskitetty SOC-valvomo, tietoturvallisuuden hallintajärjestelmä sekä aktiivinen riskien- ja liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta.

Tutustu myös näihin:

Sähköinen omaisuus hallintaan.  Pikaoppaamme valottaa digiviisaan datanhallinnan käytäntöjä.

Datanhallinnan blogisarjamme:

Datanhallinnan ABCD, osa 1: Onko yrityksesi datanhallinta agendallasi?

Datanhallinnan ABCD, osa 2: Miten datanhallintasuunnitelma tukee bisnestäsi?

Datanhallinnan ABCD, osa 3: Miten viet datanhallintasuunnitelmasi käytäntöön?

Datanhallinnan ABCD, osa 4: Miten datanhallinnan tehokuutta voi mitata?

Pinterest
Gredi Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Gredi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Big Data
Integraatiot
Konesalipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Google
SAP
Episerver
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Sähköiset ekosysteemit
Digital Asset Management
brändinhallinta
Materiaalipankki

Siirry yrityksen profiiliin Gredi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gredi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Gredi - Muita referenssejä

Gredi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia